Pianistul Codrin Nicoară, ţinut de judecători cu sufletul la gură! Uite ce au decis magistraţii ieşeni! (EXCLUSIV)

1299
montaj Codrin Nicoara si familia artistei
montaj Codrin Nicoara si familia artistei

@ Procesul privind moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară continuă la Judecătoria Iaşi @ Astfel, la ultimul termen, magistraţii ieşeni au decis amânarea cauzei pentru data de 14 septembrie 2023 @ Totuşi, judecătorii vor să ştie ce se întâmplă cu cercetările efectuate de procurori într-un alt dosar

 

Procesul privind moartea mezzosopranei Maria Macsim Nicoară continuă la Judecătoria Iaşi. Aşadar, la ultimul termen, magistraţii ieşeni au decis amânarea cauzei.

„În vederea emiterii unei adrese către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru a preciza stadiul cercetarilor efectuate in dosarul nr. 288/P/2022, ce are ca obiect comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, amână judecarea cauzei şi acordă un nou termen la data de 14 septembrie 2023”, au afirmat magistrații ieșeni.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara

Cazul misterios al morţii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

 

Amintim că, după ce dosarul în care a fost cercetată infracțiunea de omor a fost clasat, sora mezzosopranei a cerut redeschiderea acestuia. Inițial, magistrații ieșeni au admis plângerea formulată de Elena Hereș, sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Sora artistei, Elena Hereș, a insistat ca pianistul Codrin Nicoară să fie judecat pentru alte fapte. Fostul soț al Mariei Nicoară a fost trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Totuși, Elena Hereș a formulat o plângere împotriva rezoluției procurorului.

Aceasta a contestat motivele pentru care a fost trimis în judecată pianistul Codrin Nicoară. Femeia din Bacău susține că, de fapt, sora ei, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, ar fi fost omorâtă. În urmă cu câteva luni, pianistul Codrin Nicoară a fost trimis în judecată după moartea soției sale. Acesta a fost acuzat de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. În urmă cu mai bine de un an, îndrăgita artistă Maria Macsim Nicoară a murit, după mai multe luni petrecute în spitalele din Iași.

 

Decesul artistei, învăluit în mister

 

În luna decembrie 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață. Artista s-a chinuit vreme de câteva luni după ce a ajuns la spital în comă. La începutul lunii mai 2020, ea a fost dusă la spital. „Pacienta de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Ea a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, au precizat atunci reprezentanții SMURD Iași.

Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba sau nu despre un accident. Au fost audiați mai mulți martori, rude ale artistei, însă, pentru că Maria Macsim Nicoară nu a putut vorbi, cercetările au bătut pasul pe loc. După decesul îndrăgitei artiste, cercetările au continuat. Procurorii au încercat să afle dacă mezzosoprana a fost victima unui accident casnic sau dacă a fost vorba despre altceva. În urma posibilului accident suferit, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost dată în grija surorii ei, în dauna lui Codrin Constantin Nicoară.

inmormantare Maria Maxim Nicoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.