Judecată din nou, după ce a strivit o fetiță! Femeia a scăpat de temniţă la primul proces! FOTO

741
Mariana Cosofret
Mariana Cosofret

@ O femeie a fost trimisă din nou în judecată de către anchetatori, după producerea unui accident rutier mortal @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău a trimis-o în judecată pe Mariana Coşofreţ, pentru ucidere din culpă @ Iniţial, aceasta a scăpat de temniţă, după ce fusese acuzată de conducere fără permis, fiind condamnată cu suspendare

O ieşeancă a fost trimisă din nou în judecată de către anchetatori, după producerea unui accident rutier mortal! Aşadar, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău a trimis-o în judecată pe Mariana Coşofreţ, pentru ucidere din culpă.

Iniţial, aceasta a scăpat de puscarie, după ce fusese acuzată de conducere fără permis, fiind condamnata cu suspendare. Acum, urmează ca magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău să decidă ce se va întâmpla în continuare.

Acuzată de ucidere din culpă după un accident cumplit

Anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au relatat de ce au decis trimiterea Marianei Coşofreţ în faţa instanţei.

„Pe data de 1.06.2022, la ora 18:37, în timp ce conducea autoturismul marca VW pe DS 516, în localitatea Sticlăria, comuna Scobinți, județul Iași, inculpata M.C. a acroșat cu partea din stânga față a autovehiculului pe minora A.E.D., în vârstă de 4 ani, accident în urma căruia minora a decedat. Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale, reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție”, a declarat ieri Teona Alexandra Sava, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

A scăpat de pedeapsă la primul proces

În aprilie 2023, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au pus punct dosarului în care Mariana Coşofreţ a fost acuzată de conducerea unui vehicul fără permis. „Instanţa admite apelul promovat de apelanta inculpată Mariana Coşofreţ. Înlătură din sentinţa atacată dispoziţia de obligare a inculpatei să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei. Definitivă”, au precizat magistraţii ieşeni. Ieșeanca Mariana Oana Coșofreț a scăpat de temniță, deși a comis un accident rutier mortal. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au condamnat-o pe ieșeancă la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Pe 21 iulie 2022, ieșeanca Mariana Coșofreț a fost trimisă în judecată doar pentru conducere fără permis. Asta, în ciuda faptului că a fost cercetată după ce a comis un accident mortal în urma căruia o fetiță de 4 anișori a fost băgată în mormânt. În timpul procesului, Mariana Coșofreț a recunoscut că a condus un autoturism fără a avea permis. Aceasta a spus că, în ziua respectivă, deși nu avea carnet, a decis să urce la volan după ce fusese anunțată că un unchi de-al ei se spânzurase. Femeia a mai afirmat că fetița de 4 ani a sărit în fața mașinii și că nu a mai putut face nimic pentru a o evita.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.