Bombă! Şeful Poliţiei Călare, trimis în judecată pentru viol şi agresiune sexuală! (EXCLUSIV)

637
Tiberiu Cebotaru
Tiberiu Cebotaru

@ Bombă: șeful Poliției Călare a fost trimis ieri în judecată pentru viol şi acuzat de agresiune sexuală @ Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au luat această decizie în ceea ce îl priveşte pe Tiberiu Mihail Cebotaru @ Poliţistul local a susţinut că este nevinovat

Bombă! Şeful Poliției Călare a fost trimis ieri în judecată pentru viol şi acuzat de agresiune sexuală. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au luat această decizie în ceea ce îl priveşte pe Tiberiu Mihail Cebotaru.

Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii ieşeni vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a puta lua o decizie în acest caz.

 

Acuzat de viol şi acuzat de agresiune sexuală, lăsat să plece acasă

 

Recent, magistraţii ieşeni au decis înlocuirea arestului preventiv în cazul lui Tiberiu Mihail Cebotaru.

„Instanţa admite contestaţia formulată de inculpatul Tiberiu Mihail Cebotaru. Respinge propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privind pe inculpat. Înlocuieşte măsura arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului. Definitivă”, au subliniat judecătorii ieşeni cu privire la bărbatul reprezentat de avocatul Robert Amuntencei.

 

Tiberiu Mihail Cebotaru se consideră nevinovat!

 

După arestarea sa, şeful Poliţiei Călare Iaşi a contestat decizia. De altfel, la ieşirea din sediul Judecătoriei, acesta a susţinut încă de la început că este nevinovat şi că întreg scandalul ar fi o înscenare. „Sunt nevinovat! Este o înscenare! Totul a izbucnit de la o afacere privind vânzarea unui cal”, a apucat să spună Tiberiu Mihail Cebotaru.

Instructorul de echitație din Iași a fost reținut, fiind suspectat că ar fi violat de 3 ori o fată de 11 ani, sub amenințarea unui cuțit. Dar nimeni nu a putut explica de ce un bărbat în toată firea ar fi avut nevoie de un cuţit pentru a ameninţa o fată de 11 ani, care opricum este impresionabilă la acea vârstă. Conform unor surse judiciare, scandalul ar fi pornit, de fapt, de la promisiunea făcută de Cebotaru familiei fetiţei, de a vinde un cal, promisiune care nu ar mai fi fost ţinută din cauza unei neînţelegeri privind preţul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.