Udrea, parc de joaca in mijlocul codrului la Iasi. Nici un copil nu a ajuns pana aici

4118
Udrea parc de joaca Prisecani
Udrea parc de joaca Prisecani

@ Stiati ca in judetul Iasi a fost amenajat un parc de joaca pentru copii in  mijlocul unei paduri, la cel putin 4-5 kilometri distanta de cea mai apropiata localitate, in Macaresti comuna Prisecani? @ „Parcul” dotat cu fantana arteziana desi in zona nu este apa a costat 100.000 euro din bani statului @ „Intr-adevar nu se duc copii acolo dar noi trebuie sa-l intretinem. Ce sa facem sa-l lasam sa se degradeze?”,  a Ghiroghe Stanciu primarul comunei Prisecani

Gasim si astazi urme ale jafului din bani publici lasat de Elena Udrea. Dupa ce, intr-o editie anterioara am aratat ca Elena Udrea a facut in comuna Bals, judetul Iasi, pe un imas inundabil un parc de 10 miliarde lei vechi, in care acum pasc vacile (vezi aici mai multe detalii) in editia de astazi vom arata ca aceasta a aprobat o investitie similara in mijlocul unei paduri. Este vorba despre parcul de joaca din satul Macaresti, comuna Prisecani, judetul Iasi. ”Investitia” a costat 100.000 euro, fonduri europene alocate in urma cu 10 ani de Ministerul Dezvoltarii condus de Udrea. Parcul de joaca este marginit de paduri. Este drept insa ca s-ar afla cumva la marginea unui drum judetean care leaga mai multe localitati si care taie aceasta padure. Insa, pentru ca se afla la vreo 4-5 kilometri de cea mai apropiata localitate copii nu ajung aici sa se joace. Singurul mod prin care copii au ajuns la acest parc a fost cand au fost adusi cu autobuzul pentru o serbare. Culmea, parcul este dotat si cu o fantana arteziana desi in zona nu este retea de apa. „Intr-adevar nu se duc copii acolo dar noi trebuie sa-l intretinem. Ce sa facem sa-l lasam sa se degradeze?”,  a Ghiroghe Stanciu primarul comunei Prisecani.

Mai departe va invitam sa admirati aceasta investitie prin intermediul fotografiilor realizate de Dezvaluirea.ro. A se observa ca poarta era inchisa.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.