Cel mai mare parc de distracții din Iași se deschide vineri, 2 septembrie

32852
@ Maine pe 2  septembrie se deschide Arcaland cel mai mare parc tematic deopotriva pentru copii și pentru adulți din judetul Iasi
Vineri, pe 2 septembrie, se deschide ARCALAND, un parc tematic, cu zeci de specii de animale din întreaga lume și multe activități recreative pentru copii și adulți. Parcul tematic este un loc de joacă și de relaxare, situat la doar 15 minute de Iași  în comuna Victoria, sat Sculeni . „ArcaLand este ca o enciclopedie vie. Ne-am dorit să aducem animale din cât mai multe colțuri ale lumii pentru ca vizitatorii noștri să descopere un univers la care altfel nu ar avea acces decât prin filme sau cărți.”, au declarat reprezentanții ArcaLand.  
Zeci de specii de animale
Parcul tematic cuprinde: spații de joacă pentru copii, cu saltele gonflabile, cort indian, tiroliană, jumping pillows, trambulină, tobogane, piscină cu bile și multe alte activități distractive. Zeci de specii de păsări, cai, ponei, lame, bivoli, struți, cerbi și animale domestice sunt doar o parte dintre vietățile de la ArcaLand. Adulții se pot relaxa la terasele din aer liber, în zona de Snack Bar, dar și pe spațiile verzi amenajate.Reprezentanții ArcaLand promit vizitatorilor o vacanță de o zi în inima naturii. Odată ajunși aici, iubitorii de natură pot petrece o întreagă zi interacționând cu animalele, explorând zonele verzi din parc și distrându-se în spațiile de joacă special amenajate. La ArcaLand se pot organiza și evenimente private, de la aniversări și zile onomastice, la nunți, botezuri, ocazii speciale sau evenimente corporate, dar și festivaluri pentru publicul larg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.