Omor, la Iaşi! Un bărbat, trimis la puşcărie după ce a vrut să-şi apere fratele geamăn! FOTO

597
Andrei Sebastian Bobu
Andrei Sebastian Bobu

@ Omor, la Iaşi: un bărbat a fost trimis la puşcărie după ce a vrut să-şi apere fratele geamăn @ Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Andrei Sebastian Bobu la 8 ani de temniţă, pentru omor @ El ar fi sărit în apărarea fratelui său, după ce acesta din urmă ar fi fost atacat

Omor, la Iaşi: un bărbat a fost trimis la puşcărie după ce a vrut să-şi apere fratele geamăn! Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Andrei Sebastian Bobu la 8 ani de temniţă, pentru omor. El ar fi sărit în apărarea fratelui său, după ce acesta din urmă ar fi fost atacat. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Omor, la Iaşi, după o bătaie!

Procesul lui Andrei Sebastian Bobu a început pe data de 14 noiembrie 2022. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată în urma unui incident grav. Asta, după ce individul fusese reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 5 august 2022. Conform anchetatorilor, pe data de 29 iulie 2022, la ora 23.00, la Ciurea a avut loc o încăierare. Totul a pornit de la o ceartă dintre fratele geamăn al lui Andrei Sebastian Bobu şi un alt bărbat, de 40 de ani. Potrivit unor surse judiciare, tatăl acestuia din urmă ar fi sărit în apărarea fiului. La rândul său, Andrei Sebastian Bobu l-ar fi oprit pe Ioan P. (67 de ani) şi l-ar fi lovit.

Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

În urma conflictului, mai multe persoane au ajuns la spital. Mai apoi, victima, Ioan P., a decedat. „Procurorul de caz stat toata noaptea la fata locului. S-au vizionat imaginile de pe camerele video. A fost un conflict atipic. O a treia persoana a intervenit in conflict si l-a imobilizat pe agresor. Dupa aceea a aparut o a patra persoana care a lovit pe cel care imobilizase pe primul agresor”, au spus la scurt timp dupa incident reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Tânăr din Iași arestat după ce a salvat viața fratelui său. Răsturnare de situație în dosarul măcelului de la Dancu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.