Judecatoria Iasi a luat foc noaptea trecuta. Ultimul etaj este distrus. Galerie foto

1374
incendiu Judecatoria Iasi
incendiu Judecatoria Iasi

@ Zile nefaste pentru activitatea de la Judecatorie in aceasta perioada: institutia se confrunta cu un focar de covid care se manifesta printre magistrati si salariati iar azi noapte cladirea a luat foc

Pompierii ieseni s-au luptat o buna parte din noaptea trecuta sa stinga un incendiu care a izbucnit noaptea trecuta la etajul 5 sl Judecatoriei Iasi, institutie aflata pe strada Anastasie Panu nr.25 vis a vis de Directia Regionala de Finante. Incendiul a izbucnit in jurul orei 23.00 iar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ne-a transmis ca flacarile au afectat o suprafata de 200 metri patrati din cladire. Nu s-au inregistrat victime. ”Nu s-a facut inca o evaluare a pagubelor. Potrivit procesului verbal pe care ni l-au dat Pompierii incendiul a izbucnit de la un aparat electric de incalzire aflat sub tensiune dintr-un birou al sectiei penale de la etajul trei. Incendiul nu s-a extins si la alte birouri. Deocamdata nu stim daca au fost afectate si dosare sau documente”,  a spus judecatorul Ancuta Ailene, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Iasi.

Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale de stingere cu apa si spuma 1 pentru descarcerare, 2 cisterne, 2 echipaje de prim ajutor si 3 autospeciale de munca operativa. Actiunea de lichidare a incendiului a fost coordonata de către inspectorul șef, col. Ionut Grădinaru. La etajul 5 al Judecatoriei se afla birouri. Judecatoria Iasi se confrunta si cu un focar de covid care se manifesta printre magistrati (vezi aici).

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.