Crima care a îngrozit o comunitate întreagă! Femeia trebuie să-i plătească fiicei după ce a lăsat-o orfană de tată!

368
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Crima care a îngrozit o comunitate întreagă: femeia trebuie să-i plătească fiicei după ce a lăsat-o orfană de tată @ Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea Elenei Clim la şase ani de temniţă pentru omor asupra unui membru de familie @ De asemenea, ieşeanca a fost obligată de magistraţi să îi achite fiicei minore daune morale de 6.000 de lei

Crima care a îngrozit o comunitate întreagă! Femeia trebuie să-i plătească fiicei după ce a lăsat-o orfană de tată! Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus ieri condamnarea Elenei Clim la şase ani de temniţă pentru omor asupra unui membru de familie.

„Instanta o obligă pe inculpata Clim Elena să îi plătească părţii civile, prin reprezentantul legal directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, suma de 6.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat magistratii ieseni.

Crima care a îngrozit o comunitate întreagă!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul femeii a inceput in urma cu cateva luni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au trimis-o in judecata pentru omor asupra unui membru de familie.

Conform anchetatorilor, la finele anului trecut, in satul Cârlig, comuna Popricani, a avut loc o crima care a îngrozit o comunitate întreagă. După un gest necugetat, o femeie și-a ucis soțul chiar în ziua de 1 Decembrie. Descoperirea șocantă a fost făcută de fiul lor, care tocmai se întorsese acasă.

Ce au spus oamenii legii

Cei doi soți, D. și Elena Clim, erau cunoscuți pentru faptul că se certau des și consumau alcool, uneori fiind nevoie de intervenția Poliţiei. În ziua de 1 decembrie, în jurul orei 16:00, atmosfera era tensionată în locuința familiei Clim.

Conform anchetatorilor ieseni, când băiatul celor doi s-a întors de la magazin, l-a găsit pe tatăl său pe jos, cu un cuţit înfipt în zona pieptului, iar mama era extrem de speriată. Cei doi soți aveau împreună patru copii, inclusiv o fetiță de 10 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.