Soțul mezzo-sopranei Maxim Nicoară nu a venit la înmormantare. Vedeta condusă azi pe ultimul drum

14402
inmormantare Maria Maxim Nicoara
inmormantare Maria Maxim Nicoara

@ Mezzo-soprana  Maria Maxim Nicoară a fost condusă astazi pe ultimul drum de cateva zeci de persoane, membri ai familiei si prieteni @ Sotul acesteia Codrin Constantin Nicoara nu a  participat la ceremonia care a avut loc astazi incepand cu  ora 14.00 la Cimitirul Sfinții Apostoli Petru si Pavel din Iasi

Mezzo-soprana  Maria Maxim Nicoară a fost condusă astazi pe ultimul drum de cateva zeci de persoane, fosti colegi de serviciu, membri ai familiei si prieteni. Sotul acesteia Codrin Constantin Nicoara nu a participat la inmormantarea care a avut loc incepand cu ora 14.00 la cimitirul Sfinții Apostoli Petru si Pavel din Iasi. „Am avut impreuna niste spectacole de exceptie. O partenera de scena care te ajuta sa faci ceea ce  urmeaza sa se intample pe scena. Am avut multe roluri impreuna,  in Samson si Dalila in Carmen. Eu nu cred ca a murit in urma unui accident. Daca ai cazut pe scari te lovesti. Legat de respectivul (sotul -n.r) a stat o noapte intreaga dupa ce ea ar fi cazut pe scari si a doua zi si-a chemat mama sa-l ajute. Ce-i asta? Asta este un act penal. El trebuia sa sune imediat la Ambulanta. Bine ca ca nu a venit aici sa-l vad ca nu stiu ce-i faceam. Eu il consider vinovat”, a spus un fost partener de scena al sopranei.

Reamintim ca soprana a decedat in urma unei agresiuni fizice extrem de dure care a dus-o in stare de inconstienta suferind fractura de craniu, fractura de bazin si multe alte leziuni. Sotul acesteia este suspect in aceasta ancheta. Cordin Nicoara spune ca soprana a cazut pe scari dar nu explica de a a chemat ambulanta dupa ce soprana a zacut o noapte intreaga.

 

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa o odihnească în pace și liniște.Ce sa mai spun cuvintele sint de prisos.Exista un Dumnezeu acolo sus care nu bate cu bota dar dacă el si-a asasinat soția va primii pedeapsa divină pina la urma .Cind cazi pe scări eventual te lovești iti rupi o mina un picior dar nu ajungi în comă da ? Trebuie sa fii în comă alcoolice sa patesti asa ceva .Eu nu cred ca femeia era alcoolica .Iar declarația soțului halucinantă. Cum sa lasi femeia sa agonizeze atîta da ? Pai in secunda în care a gasit-o la pămînt trebuia chemată ambulanța de urgenta .Nu sa o tina sechestrata în casă pina a doua zi .E clar intenția de crimă. A fost spălată și îmbrăcată înainte de a veni ambulanța aduca au spălat urmele crimei .Sa dea Dumnezeu sa pățească și el la fel .Iar familiei îndoliate sincere condoleante sa aiba puterea sa treaca peste .Stiu e greu foarte greu .Fara cuvinte .Dormi în pace suflet blînd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.