Focar de Covid la Pro Invest Pascani, firma care contribuie la cucerirea spatiului cosmic

2383
Pro Invest
Pro Invest

@ Un numar de 26 de angajati ai acestei companii au fost depistati cu Covid 19 @ Pro Invest Pascani este una dintre cele mai performante companii din Iasi fiind cooptata sa furnizeze echipamente pentru Programul Spatial European

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a dispus întreruperea activității la o secție din cadrul societatii Pro Invest din Pascani si asta dupa ce in cursul zilei de astazi au fost depistati mai multi angajati ca fiind infectati cu Covid 19. „Ancheta epidemiologică a fost demarată de Direcția de Sănătate Publică Iași după confirmarea pozitivă cu noul coronavirus a 4 angajați. Testările ulterioare au evidențiat faptul că încă 22 de angajați au fost depistați pozitiv cu COVID-19, în momentul de față fiind în total 26 de persoane confirmate. Măsura de întrerupere a activității a fost luată pentru 14 zile, perioadă în care angajații acestei secții vor fi izolați la domiciliu. In spatiile de lucru ale firmei in cauza se efectuează igienizări și dezinfecții specifice urmând ca procedura să fie reluată înainte de redechiderea secției. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare”, se arată intr-un comunicat emis de Directia de Sanatate Publica.

Intr-o editie anterioara in articolul cu titlul „Extraordinar! O firma din Iasi a furnizat echipamente pentru Agentia Spatiala Europeana” am aratat ca Pro Invest este una dintre cele mai performante companii din Iasi fiind cooptata sa furnizeze echipamente pentru Programul Spatial European.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.