Studenta de la UMF Iași rănită in accident cu un ATV, în comă de gradul 4

10775
Andreea Iordachescu
Andreea Iordachescu

Andreea Iordăchescu tânăra studentă la Universitatea de Medicina și Farmacie din Iași care s-a rănit in urma unui accident cu un ATV care s-a petrecut pe data de 10 februarie in localitatea Gura Humorului se află in continuare in stare foarte grava. Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie ne-au transmis că Andrea Iordăchescu se a intrat in comă de gradul patru, cu șanse foarte mici de revenire. Asta deoarece Andrea Iordăschescu a suferit traumatisme cranio-cerebrale si o contuzie pulmonară. Andreea Iordăchescu a fost prinsa sub ATV iar greutatea vehiculului i-a contuzionat plămânul. Andrea Iordăchescu are 19 ani si este fiica preotului Mihai Iordăchescu de la Parohia Ezăreni, comuna Miroslava.

2 COMENTARII

  1. Va multumesc ca ati revenit cu stiri noi despre Andreea Iordachescu deoarece nu putem aborda familia care trece prin momente dureroase de neimaginat.
    Fostii colegi de la liceul,, Racovita” printre care se numara si fiica mea sunt in stare de soc si aproape pentru toti este primul impact de acest fel cand cineva apropiat este la limita dintre viata si moarte.
    Speram din toata inima intr-o minune …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.