Ce comodă să alegi pentru living?

410

Cauți comoda ideală pentru living? Te întrebi ce e acum la modă? Vezi propunerile noastre și alege o comodă adaptată livingului tău.

Comoda este una dintre cele mai des alese mobile pentru living. Când amenajăm livingul, alegem mobilă, care garantează loc pentru acele obiecte, pe care le avem în prezent. Rareori ne gândim la un loc suplimentar, deoarece e greu să estimăm, ce va apărea în casa noastră peste un an, doi sau cinci. De obicei se înmulțesc documentele, cărțile, amintirile din vacanțe și dotările bucătăriei: farfurii, boluri, pahare de vin sau ceșcuțe de cafea. Fiecare din aceste lucruri trebuie brusc să își găsească locul său, care poate lipsi în vitrinele și dulapurile actuale. Soluția ideală se poate dovedi o comodă suplimentară!

Prin ce ar trebui să se caracterizeze o comodă pentru living?

Comoda pentru living trebuie să fie înainte de toate funcțională și la modă! O comodă funcțională oferă spațiu de depozitare și expunere a obiectelor decorative. Comodele pentru living au cel mai frecvent o structură împărțită în închisă (dulapuri și sertare) și deschisă (polițe și dulapuri cu front vitrificat). În spațiul închis poți depozita documente, iar în cel deschis: cărți, amintiri din vacanță sau obiecte din sticlă. Diviziunea prezentată face ca o comodă să atragă prin funcționalitate și caracterul ușor. Devine o decorațiune excelentă a livingului.

Prezentare a comodelor moderne

Atunci când alegi comoda față de celelalte elemente ale livingului, acordă atenție stilului dominant al acestuia. Dacă majoritatea mobilei este păstrată într-o tonalitate modernă, atunci comoda ar trebui să fie o continuare a acestuia. Comodele moderne se caracterizează printr-un finisaj foarte lucios, care iluminează și mărește optic încăperea și prin picioarele mici. Accentul decorativ al comodei moderne poate fi reprezentat de luminile LED, care asigură în încăpere o atmosferă plăcută seara.

În ultima vreme, se poate observa o influență foarte puternică a stilului industrial în trenduri de interior. Se caracterizează prin îmbinarea texturii lemnului cu accentele metalice de ex. sub forma picioarelor sau mânerelor. Întregul se prezintă minimalist. La utilizarea acestui stil merită să ne îngrijim de accesorii precum covoare, perne și draperii, care conferă un caracter cald interiorului.

Contrar stilului rece industrial este stilul cald scandinav. Se caracterizează prin picioare înalte și nuanțe calde de lemn. Totul se prezintă suplu, de aceea mobila în acest stil se pretează pentru încăperile mici.

Vei găsi mai multe propunere pentru interioare cu comode moderne pe pagina partenerului www.mirjan24.ro, unde poți afla mai multe despre produsele prezentate în articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.