Focar Covid la Judecatoria Iasi. Judecatori si procurori pozitivi. Se suspenda activitatea?

3005
Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

@ „Intr-adevar mai multi colegi de-ai nostri s-au infectat cu acest virus. Alti colegi se afla in izolare la domiciliu deoarece au lucrat in birouri cu cei care au fost depistati pozitivi. La acest moment nu se pune problema suspendarii activitatii instantei, suntem in analiza”, a spus judecatorul Ancuta Ailene, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Iasi

Mai multi magistrati ai Judecatoriei Iasi, judecatori si procurori delegati dar si grefieri si alti angajati au contractat virusul Covid 19. Numarul celor care au contractat acest virus este suficient de mare astfel incat activitatea institutiei sa fie afectata.  „Intr-adevar mai multi colegi de-ai nostri s-au infectat cu acest virus. Alti colegi se afla in izolare la domiciliu deoarece au lucrat in birouri cu cei care au fost depistati pozitivi. La acest moment nu se pune problema suspendarii activitatii instantei. Deocamdata nu va putem spune cati dintre colegi au contractat virusul.  Suntem inca in analiza, sa vedem cati colegi sunt bolnavi, care este impactul. Dupa ce vom lua o decizie o vom transmite. „, a spus judecatorul Ancuta Ailene, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Iasi.

Constantin MAZILU

 

 

2 COMENTARII

  1. Am un usor feeling ca doamna judecator nu a spus „contractat” caci eu cred ca nimeni nu a facut contract cu noul virus Covid 19 ci a mentionat „contactat”, intrucat un virus se contacteaza si nu se contracteaza! Sa incercam sa fim putin mai scrupulosi la ceea ce scriem!
    In rest, multa sanatate tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.