Un medic băut a rupt cu maşina un stâlp din zona Bucium! Ieri a venit nota de plată!

3330
Un medic cu un stetoscop in mana
Un medic cu un stetoscop in mana

@ Un medic a fost acuzat de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului după un accident rutier @ Ieri, Foul Mahdi Abo a fost pedepsit ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi @ Doctorul rezident a primit o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare

Un medic a fost acuzat de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului după un accident rutier. Ieri, Foul Mahdi Abo a fost pedepsit ieri, 14 iulie 2023, de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Astfel, doctorul a primit o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare.

„Inculpatul va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi sau în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi, pe o perioadă de 100 de zile. Admite, în parte, acţiunea formulată de către partea civilă E.G.C. şi obligă partea responsabilă civilmente Societatea Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA la plata către aceasta a sumei de 2.000 de euro, cu titlu de daune materiale, şi la plata sumei de 60.000 de euro, cu titlu de daune morale”, au afirmat ieri, 14 iulie 2023, judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Medic acuzat de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri, 14 iulie 2023, de către Judecătoria Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul medicului rezident Foul Mahdi Abo a început pe 19 noiembrie 2021. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

Conform anchetatorilor ieşeni, medicul a intrat în atenţia lor pe 7 iunie 2021, după producerea unui accident rutier. El a fost reţinut de 8, până pe 9 iunie 2021. Oamenii legii au constatat că medicul a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Prietena lui, cea care se afla în momentul producerii accidentului în dreapta acestuia, a fost internată în spital după impact.
Oamenii legii au afirmat că Foul Mahdi Abo a intrat cu mașina într-un stâlp din zona Bucium. Bărbatul a condus haotic, părăsind carosabilul și intrând într-un stâlp. În urma impactului, doctorul a scăpat cu doar câteva zgârieturi.

 

Foul Mahdi Abo, acuzat că a şofat băut

 

Polițiștii rutieri care au ajuns la fața locului au constatat că medicul consumase alcool. Acesta avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Martorii au povestit că în zonă s-a auzit o bubuitură puternică.

Ulterior, victimele au fost transportate la spital. Mai apoi, anchetatorii l-au audiat pe medicul rezident. Oamenii legii au decis trimiterea acestuia în judecată. Iar, ieri, 14 iulie 2023, Foul Mahdi Abo a fost condamnat la prima instanţă de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.