ŞOC! O nouă expertiză, în cazul avocatului acuzat de omor! Victima Monica Cioată era conştientă sau nu? (EXCLUSIV)

673
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ O nouă expertiză urmează a fi efectuată în cazul avocatului acuzat de omor @ Pe de altă parte, Sebastian Felecanu tot insistă să fie lăsat de magistraţi să plece acasă @ Asta, în ciuda faptului că este acuzat că a ucis-o pe fosta sa iubită, avocata Monica Cioată, care era şi însărcinată în momentul tragediei

Şocant! O nouă expertiză urmează a fi efectuată în cazul avocatului acuzat de omor! Pe de altă parte, Sebastian Felecanu tot insistă să fie lăsat de magistraţi să plece acasă. Asta, în ciuda faptului că este acuzat că a ucis-o pe fosta sa iubită, avocata Monica Cioată, care era şi însărcinată în momentul tragediei!

„Instanţa stabileşte ca expertiza medico-legală încuviinţată de instanţă să cuprindă o opinie de specialitate legată de reflexele care se declanşează în momentul căderii de la înălţime a unei persoane conştiente, modul în care se obiectivează în concret, mai exact dacă sunt anumite elemente specifice care pot fi observate în cadrul căderii de la înălţime a unei persoane, în legătură directă cu declanşarea / lipsa declanşării unor reflexe specifice, ce pot conduce la concluzia că persoana în cauză a fost sau nu conştientă în timpul căderii;

dacă „reacţia de cădere”/„reflexul ascensorului” este specific sugarului sau adultului şi dacă are relevanţă în analiza modului în care sunt poziţionate membrele superioare / inferioare ale unei persoane care cade de la înălţime. Respinge solicitarea de a fi desemnat un alt institut medico-legal pentru efectuarea expertizei. Dispune emiterea unei adrese către IML Iaşi, cu solicitarea de a realiza raportul de expertiză dispus, cu obiectivele anterior-menţionate, cu celeritate, de principiu până următorul la termen stabilit în cauză, la 1 august 2023″, au afirmat judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Monica Cioata
Monica Cioata

Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a omorât iubita

În luna septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Sediul Palatului de Justiţie din Iaşi
Palatul de justitie Iasi

Avocata Monica Cioată – o moarte violentă

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Ulterior, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. De asemenea, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.