Atac virulent! Adolescent dus la „Socola”, după ce a înjunghiat un băiat de 14 ani!

500
Crima, in Iasi
Crima, in Iasi

@ Atac virulent: un adolescent a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, după ce a înjunghiat un băiat de 14 ani @ Atacul a avut loc în centrul cartierului Tătăraşi @ În cazul în care va fi găsit cu discernământ, agresorul ar putea fi propus spre arestare preventivă la finele săptămânii

Atac virulent: un adolescent a fost dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, după ce a înjunghiat un băiat de 14 ani! Atacul a avut loc în centrul cartierului Tătăraşi.

În cazul în care va fi găsit cu discernământ, agresorul ar putea fi propus spre arestare preventivă la finele săptămânii.

 

Atac virulent: victima are doar 14 ani

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a înregistrat dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de suspectul minor S.E.M., în vârstă de 17 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor faţă de victima A.M. (14 ani).

„În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, pe 12 iulie 2023, în jurul orei 16:00, pe fondul unui conflict spontan ce s-a petrecut în cartierul Tătăraşi, din municipiul Iaşi, minorul A.M. a fost înjunghiat de minorul S.E.M., în timp ce se plimba pe stradă cu prietena sa, fiindu-i produsă o plagă tăiată în zona abdominală cu hemoragie activă, motiv pentru care a fost internat la Spitalul pentru Copii „Sf. Maria”, din Iaşi, pentru îngrijiri medicale”, a declarat Cătălin Radu Ţocu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

Adolescentul, dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi

 

Cu ocazia examinării, medicul de gardă din UPU a Spitalului „Sf. Maria” a comunicat Poliţiei că leziunile suferite sunt de natură să-i pună viaţa în pericol, stabilind diagnosticul preliminar plagă înjunghiată flanc abdomen stâng.

„Având în vedere modalitatea şi împrejurările de comitere a faptei, suspectul minor S.E.M. a fost internat în cadrul Institutului Regional de Psihiatrie „Socola”, în vederea efectuării unei expertize medico-legale cu privire la existenţa discernământului acestuia în momentul comiterii faptei cercetate. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt, prin identificarea de mijloace de probă suplimentare. Facem precizarea că luarea unor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.