A făcut moarte de om în centrul Iaşului! Suspectul a ajuns după gratii! (EXCLUSIV)

5140
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ A făcut moarte de om în centrul Iaşului: suspectul a ajuns după gratii @ În urma unui incident groaznic, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Narcis Gordin, zis „Mânuţă” @ Oamenii legii spun că acesta ar fi provocat decesul unui alt om al străzii chiar la kilometrul zero al oraşului

A făcut moarte de om în centrul Iaşului: suspectul a ajuns după gratii! În urma unui incident groaznic, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Narcis Gordin, zis „Mânuţă”.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe Tribunalul lângă Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Gordin Narcis. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gordin Narcis, cercetat în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, pe o durată de 30 de zile”, au afirmat magistraţii ieşeni.

 

A făcut moarte de om în centrul Iaşului!

 

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de suspect. Prin referatul din data de 14 iulie 2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile a lui Narcis Gordin (în vârstă de 20 de ani), cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

„În fapt, s-a reţinut din mijloacele de probă administrate în cauză că în după-amiaza zilei de 24 iunie 2023, în timp ce se afla pe spaţiul verde din proximitatea Teatrului Naţional Iaşi, pe fondul consumului de alcool, stupefiante (prenandez, etnobotanice) şi a suspiciunii că victima I.C. (persoană fără adăpost) îi fura banii pe care el îi obţinea din cerşit, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu mijloace contondente (membrele amputate parţial şi picioarele) în zona feţei, capului şi a coloanei cervicale, determinând căderea acesteia cu extremitatea cefalică frontală pe un plan dur (blocuri de piatră aflate pe iarbă), cauzându-i leziuni ce au determinat decesul acesteia la data de 7 iulie 2023”, a declarat Cătălin Radu Ţocu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

Narcis Gordin, acuzat de lovituri cauzatoare de moarte

 

Oamenii legii au adăugat că cel poreclit „Mânuţă” a comis fapta având discernământ. Narcis Gordin a fost audiat pe data de 14 iulie 2023 în calitate de inculpat, apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, începând cu ora 13:50.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.