Cererea făcută de avocatul condamnat pentru crimă! Sebastian Felecanu susţine în continuare că este nevinovat! FOTO (EXCLUSIV)

458
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Avocatul acuzat de crimă a contestat sentinta emisa de judecătorii ieşeni @ Amintim ca Sebastian Felecanu a fost condamnat la 23 de ani de puşcărie @ Acesta este acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată, aruncând-o de la geamul apartamentului său 

Avocatul acuzat de crimă a contestat sentinta emisa de către judecătorii ieşeni! Sebastian Felecanu a fost condamnat recent de magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi. „Instanta il condamnă pe inculpatul Felecanu Sebastian, pentru săvârsirea unei infractiuni de omor calificat asupra unui membru de familie, la pedeapsa principală de 23 de ani de închisoare”, au afirmat magistratii ieseni.

Amintim că acesta este acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată, aruncând-o de la geamul apartamentului său. Victima este nimeni alta decât avocata Monica Cioată. Acum, dosarul va ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cerere făcută de avocatul acuzat de crimă

Asadar, avocatul iesean Sebastian Felecanu a fost condamnat la 23 de ani de închisoare.

„Soluția este una corectă, având în vedere că, din toate probele administrate, reieșea că avocatul și-a omorât partenera, în esență nerecunoscând niciodată pe parcursul procesului că a săvârșit o asemenea faptă și mai degrabă insistând pe ideea că Monica și-ar fi luat viața”, a declarat avocatul bucurestean Adrian Cuculis, cel care reprezintă rudele victimei.

Avocata Monica Cioată a avut parte de o moarte violentă

În luna septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. Asta, dupa ce, pe 19 iunie 2021, avocata Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

La un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei. Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut. Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodata, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.