Covrigarul din Buzău i-a jignit pe moldoveni. Ciolacu vorbea de autostrăzi

484
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, personajul cu studii incerte aflat în fruntea Guvernului României i-a jignit astăzi pe locuitorii din zona Moldovei, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Timișoara. Când a rostit cuvintele inepte pe care le redăm în continuare Ciolacu vorbea despre autostrăzi. ”Asta e, a venit banateanul de Grindeanu sa faca Autostrada in Moldova. Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti. Dar a venit si un buzoian care totusi impreuna cu domnul Grindeanu si cu restul colegilor din guvern am inceput sa aducem timisorenilor ce e corect sa aducem”, a fost declaratia facuta de Marcel Ciolacu ca răspuns la întrebarea pusă de un jurnalist.

Asociația pentru Moldova îi cere să demisioneze

Asociația Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei transmite că afirmația făcută de Ciolacu este „foarte gravă” și că „îl descalifică ca prim-ministru, obligat prin natura funcției pe care o ocupă ca, dincolo de decență, să fie lipsit de părtinire și să trateze fiecare regiune și pe locuitorii acestora în mod egal, cel puțin la nivelul declarațiilor. „Cu asemenea atitudine, cu asemenea afirmații iresponsabile cu trimitere la cetățenii din regiunea Moldovei, domnul Marcel Ciolacu nu mai poate ocupa funcția de prim-ministru al României. Prezența domnului Ciolacu în fruntea Guvernului este o jignire la adresa acestei țări! Îi cerem public demisia!”, a transmis astăzi, 26 aprilie, Asociația Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei.

Marcel Ciolacu este personajul cu studii incerte, nu se știe clar unde și când și-a dat bacalaureatul și ar fi absolvit o facultate obscură care între timp a dispărut. Înainte de a accede în politică Ciolacu a avut în Buzău o covrigărie care a dat faliment. Acest personaj mediocru a majorat impozitele pentru sectorul privat pentru majorarea pensiilor speciale și angajarea camarilei PSD pe funcții bine plătite la stat.

Galerie foto! Sponsorul PSD Iași s-a dus cu Tesla în Cicoarei să mituiască alegătorii cu doze de bere

Constantin MAZILU

1 COMENTARIU

 1. Nu-i prima dată când pe Ciolacu îl ia gura pe dinainte. In anul 2022, prezent la Bistriţa unde a participat la inaugurarea Sălii Polivalente din Unirea, a făcut o gafă monumentală. La începutul discursului său Ciolacu s-a încurcat spunând că a venit la inaugurarea unei case mortuare, după care şi-a dat seama de gafă şi a încercat s-o dreagă din mers, dar a iesit o si mai mare ineptie: „Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”.
  (Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=_FuOpZgZcZg)
  Apoi, în anul 2023 , la scurt timp după rotativa guvernamentală devenind premierul României, Marcel Ciolacu prezent la un eveniment prilejuit de anunțul OMV Petrom și Romgaz că au luat decizia de a investi în extracția gazelor de la Marea Neagră, a declarat că România trece de la fapte la vorbe: „Mai există o semnificație importantă: România trece de la fapte la vorbe. Și mă bucur că asta se întâmplă acum.” Premierul nu s-a corectat după ce a făcut gafa.
  (vezi: https://www.puterea.ro/ciolacu-precum-dancila-romania-va-trece-de-la-fap…)
  Anul acesta, pe 22 martie, 2024 , Marcel Ciolacu împreuna cu Nicolae Ciucă si Sorin Grindeanu au vizitat șantierul lotului 2 al secțiunii Focșani-Bacău de pe autostrada A 7 și au făcut declarații de presă la Adjud. Aici premierul Ciolacu a declarat că în momentul în care PSD a intrat în coaliția de guvernare „nu exista niciun metru de autostradă din Autostrada Moldovei”, uitând de Centura Bacău parte a autostrăzii A7 inaugurată de presedintele Iohannis în 2020:
  (Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=JqiAeWSFqnE&t=266s)
  Si exemplele ar putea continua.
  Cea mai mare gogomănie a lui Ciolacu este gluma proastă din aceste zile de la Timisoara, când a spus fără nici o noimă că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!”.
  De acord că din punct de vedere geografic Buzăul face parte din Muntenia , dar din prostie trebuia să-i jignescă pe moldoveni, fiindcă atâta-l duce capul.
  Un astfel de individ este premierul României. Halal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.