Alertă! Taximetrist, cu gâtul tăiat în trafic! Agresorul: „Am simţit că a intrat dracu’ în mine!” (EXCLUSIV)

3174

@ Alertă, la Iaşi: un taximetrist s-a ales cu gâtul tăiat în trafic @ În urma incidentului extrem de grav, agresorul a fost identificat în persoana unui minor în vârstă de 15 ani @ Adolescentul a declarat la audieri că a simţit „cum ar fi intrat dracu'” în el @ Acum, individul a fost pedepsit de către judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi

Alertă, la Iaşi! Un taximetrist s-a ales cu gâtul tăiat în trafic! În urma incidentului extrem de grav, agresorul a fost identificat în persoana unui minor în vârstă de 15 ani. Acum, adolescentul a fost pedepsit.

Aşadar, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Silviu Alexandru B. la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 7 ani şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, tentativă de omor calificat şi conducere a unui vehicul fără permis.

„Instanţa dispune confiscarea specială prin echivalent, de la inculpatul S.A.B., în folosul statului, a sumei de 50 de lei, reprezentând echivalentul bănesc al cuţitului ce a fost utilizat la comiterea infracţiunii. Admite, în parte, acţiunea formulată în cauză de persoana vătămată, constituită parte civilă Ionuţ Costel C. Îl obligă pe inculpat să-i plătească părţii civile suma de 10.000 de euro cu titlu de daune morale, iar sumele de 400 de euro şi 200 de lei cu titlu de daune materiale probate”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Atac virulent, în traficul din judeţul Iaşi

 

Menţionăm că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Urmează a se vedea dacă minorul ieşean o va ataca sau nu. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi vor stabili ce se va întâmpla cu Silviu Alexandru B. Este demn de remarcat faptul că procesul acestuia a început pe 11 noiembrie 2022. S-a decis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi trimiterea acestuia în judecată sub acuzaţiile amintite.

„Astfel, pe 27 septembrie 2022, în jurul orei 19.20, după ce a solicitat o cursă şi a urcat în taxi-ul condus de persoana vătămată, pe raza localității Ciohorani, după ce aceasta a parcurs o distanţă de aproximativ 1 km, inculpatul i-a aplicat victimei, din spate, în zona gâtului, o lovitură cu un obiect tăietor-înţepător (posibil cuţit), provocându-i leziuni traumatice constând în plagă tăiată cervicală, care au necesitat 23-25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, apoi a furat vehiculul, telefonul mobil şi portofelul cu sumele de 2.000 de lei şi 400 de euro aparţinând persoanei vătămate”, au spus anchetatorii.

Victima a avut inspiraţia de a sări din maşină în clipa în care a simţit că a fost tăiată în zona gâtului. Ieşeanul a mers apoi la un tractorist ce se afla în zonă şi i-a cerut să sune la 112. Nu a durat mult şi autorităţile au ajuns la faţa locului.

Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

Agresorul: „Am simţit că a intrat dracu’ în mine!

 

După incident, minorul a plecat cu maşina de la faţa locului, maşină ce a fost abandonată ulterior. Însă oamenii legii l-au identificat repede şi l-au prins. Minorul care a fost crescut de bunica sa, deoarece părinţii sunt plecaţi la muncă, în Marea Britanie, a dat declaraţii contradictorii. La un moment dat, acesta a susţinut că nu îşi mai auce aminte ce s-a întâmplat.

Apoi, el a susţinut că ar fi reacţionat după ce victima i-ar fi „propus să facă ceva”. De asemenea, minorul a precizat la un moment dat că a băut în ziua respectivă şi a insistat că nu cunoaşte motivul pentru care a acţionat în sensul săvârşirii faptelor, menţionând că “am simţit că a intrat dracu’ în mine”. Mai apoi, el a refuzat ă mai dea vreo declaraţie şi s-a prevalat de dreptul la tăcere.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.