SPECTACOLUL MUSICAL „ENIGMA OTILIEI” SE JOACĂ JOI, PE SCENA AMFITEATRULUI PALAS

3478

Teatru sau muzică? Amândouă! Amfiteatrul Palas lansează invitația de a participa la un musical de excepție, care îmbină teatrul și muzica într-o manieră aparte.

Joi, pe 23 august 2018, de la 20.30, la Amfiteatrul Palas va bate gongul pentru comedia – musical „Enigma Otiliei”, o adaptare după George Călinescu. Este o producție a Trupei 7 din Cluj-Napoca, care, prin umor și muzică, va introduce publicul în universul Otiliei, în care se învârt membrii unei familii pline de defecte, unii dintre ei chiar degenerați, toți având în comun goana după bani și lipsa de educație. Moș Costache Giurgiuveanu acaparează atenția cu avariția lui, Aglae, „baba absolută”, este într-un permanent schimb răutăcios de cuvinte cu celelalte personaje, Aurica continuă să fie acră și nesuferită, iar Titi aduce comicul în orice situație.

Spectacolul este interpretat de actori cu numeroase valențe actoricești și muzicale, fiind o comedie spumoasă și plină de vervă, aproape fiecare replică fiind un motiv de amuzament.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolul va fi reprogramat. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.