Păruială! Bătaie între femei, într-un magazin din Iaşi! (EXCLUSIV)

9218
Bataie femei
Bataie femei

@ Păruială: bătaie între femei, într-un magazin din Iaşi @ Anchetatorii ieşeni spun că s-a lăsat cu pumni, picioare şi ameninţări @ Totuşi, femeia care a fost acuzată în urma incidentului a scăpat de dosarul penal

Păruială! Bătaie între femei, într-un magazin din Iaşi! Anchetatorii ieşeni spun că s-a lăsat cu pumni, picioare şi ameninţări. Totuşi, femeia care a fost acuzată în urma incidentului a scăpat de dosarul penal.

„Instanţa dispune încetarea procesului penal, ca urmare a prescripţiei răspunderii penale, faţă de inculpata Gabriela Tudose, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, au afirmat recent magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Păruială: bătaie între femei, într-un magazin din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Gabrielei Tudose a început pe data de 16 iulie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o pe femeie în judecată sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

„În ziua de 9 iunie 2015, în jurul orei 19,00, în timp ce se afla la magazinul I.I., inculpata a lovit cu pumnii şi picioarele persoana vătămată. Ulterior, inculpata i-a adresat părţii vătămate ameninţări cu alte acte de violenţă”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

Cum a izbucnit scandalul

 

Oamenii legii au precizat că, în ziua respectivă, între cele două ieşence a izbucnit un conflict spontan, dar pe fondul unor neînţelegeri. Anchetatorii au adăugat că victima, Gabriela G., ar fi fost lovită de către agresorare. În urma incidentului, Gabriela G. a depus o plângere la Poliţie, pentru lovire şi ameninţare. De asemenea, victima ar fi declarat că vrea despăgubiri în valoare de 8.500 de lei.

Dar, în declaraţiile şi memoriile ulterioare, chiar şi în faţa instanţei, persoana vătămată nu a reiterat această solicitare şi nici nu a indicat natura pretenţiilor, motivele şi probele pe care se întemeiază. Din acest motiv, nici în rechizitoriu nu s-a menţionat constituirea de parte civilă. Totuşi, la termenul din data de 19 aprilie 2022, victima a precizat că nu îşi retrage plângerea prealabilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.