Grandoare și stil la înălțime: penthouse cu vedere panoramică din cel mai înalt punct din Iași

158
articol vedere panoramică
articol vedere panoramică

Un penthouse spațios cu terasă privată este un lux pentru mulți. La Azimut Copou Iași, acest vis devine realitate. Admiră priveliști de excepție de la cea mai înaltă altitudine, începe diminețile cu o cafea aromată de la propria terasă, regăsește liniștea după o zi activă și trăiește zilnic un întreg caleidoscop de impresii.

Ce este un penthouse?

Conform definiției: „Un penthouse este un apartament sau o unitate aflată la etajul cel mai înalt al unei clădiri de apartamente, condominiu sau hotel.”

Care este diferența dintre un apartamente obișnuit și un penthouse?

În afară de confortul extraordinar pe care îl oferă, datorită facilităților premium cu care vine în mod invariabil, penthouse-urile sunt, de asemenea, asociate cu un simbol de elită pentru proprietar. Dintre diferențele majore ale unui penthouse de un apartament obișnuit în Copou Iași sunt: suprafețe generoase (un penthouse poate avea de la 100 mp până la 200 mp), tavanele mai înalte, compartimentarea open space, prezența obligatorie a unei terase private și, uneori, planificarea poate fi în două niveluri. Spațiul exterior al terasei într-un penthouse este mult mai mare decât două balcoane ale unui apartament puse laolaltă. De asemenea, un penthouse este amplasat la etajele superioare ale complexului rezidențial. Acest aspect aduce o mulțime de facilități și beneficii pentru locuitori, oferind mai multă liniștite și exclusivitate.

Care sunt facilități oferite de un penthouse în Iași?

Cum am indicat mai sus, caracteristicile unui penthouse încă de la etapă de proiectare aduc o serie de avantaje. În primul rând, obții o vedere panoramică absolut fantastică în orice moment al anului, datorită spațiilor vitrate înalte și geamurilor panoramice. Astfel, ai o iluminare mai bună în timpul zile și poți savura apusurile magnifice chiar de la tine de acasă, fără să ieși în parc. Lumina naturală din abundență nu numai că sporește originalitatea fiecărui detaliu al interiorului, dar are și un efect benefic asupra bunăstării psihologice.

Mai apoi, ești departe de agitația și zgomotul de la etajele inferioare. Chiar dacă deschizi geamurile, ai acces la un aer mai oxigenat și ai liniștea binemeritată. Iar amplasarea complexului Azimut Copou Iași pe cel mai înalt punct din Iași asigură o solitudine optimă în mijlocului suitei urbane. Un penthouse ar avea o terasă deschisă, exclusivă proprietarului, unde ai putea amenaja cu ușurință o oază de relaxare. Fie mobilier moale de terasă, fie un balansoar sau chiar o masă pentru momente de neuitat alături de cei dragi. Pentru confort și siguranță maximă, este prevăzut un perete de protecție cu sticlă la terasă.

Cine poate cumpăra un penthouse?

Dacă preferi liniștea și confidențialitatea unei case la sol în afara orașului, dar totodată nu ești gata să renunți la beneficiile traiului în oraș, atunci este timpul să iei în considerare un penthouse. Obții atât compatimetarea spațioasă, liniștea de la ultimul etaj, dar și proximitatea cu toate facilitățile moderne de trai. O simbioză perfectă între cadrul natural și urban la tine acasă.

Unde poți cumpăra un penthouse în Iași?

Complexul Azimut Copou Iași  oferă penthouse-uri cu vedere minunată din cel mai înalt punct din Iași, compartimentate inteligentă, amplasare selectă în cartierul Copou. Infrastructura de care ai nevoie în preajmă: parcul „Copou”, club de tenis, centru sportiv modern, universități de top în imediată apropiere, zone de agrement, spații comerciale la parter, sistem multiparking subteran și o conexiune ușoară cu arterele orașului. Află detalii despre proiect și vizualizează penthouse-ul dorit la o prezentare prealabilă la numerele de telefon: +40 751 558 555, +40 758 557 555. Website: https://www.inamstro.ro/azimut/

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.