Silk District: Beneficiile oferite de traiul într-un proiect „mixed-use”

72
Silk District-
Silk District-

Ai visat vreodată la un loc unde te simți cu adevărat acasă, încă de la prima vizită? Un spațiu în care agitația zilnică se estompează instantaneu, lăsând loc liniștii, siguranței și armoniei? Ei bine, acest vis poate deveni realitate. Care este secretul? Ei bine, baza unei comunități fericite este formată dintr-un cumul de factori care contribuie la bunăstarea și satisfacția locuitorilor săi.

Imaginează-ți un cartier unde balcoanele nu sunt invadate de antene amplasate haotic, unde curățenia este o prioritate, iar liniștea și intimitatea celorlalți sunt respectate. Un loc în care să îți poți crește copiii în siguranță, să îți poți plimba animalele de companie fără altă grijă decât de a lăsa curat în urma lor, un loc în care să ai întotdeauna la dispoziție un loc de parcare și spații comune relaxante, în care vecinii să poată deveni și prieteni.  Toate acestea nu sunt nici pe departe doar iluzii sau scene dintr-un film utopic, ci o realitate posibilă într-un cadru gândit de la bun început pentru a favoriza un astfel de mod de viață.  Iar pentru ca această realitate să poată exista și în Iași, a fost conceput proiectul Silk District.

Beneficiile oferite de traiul într-o comunitate:

  • Sentimentul de siguranță: știi că tu și familia ta sunteți în siguranță, atât în propria locuință, cât și în spațiile comune.
  • Liniște și armonie: te poți relaxa acasă, departe de stresul cotidian, bucurându-te de liniște și armonie.
  • Spații de relaxare: te poți mândri cu cartierul tău și te poți bucura oricând de ambientul plăcut.
  • Relații sociale armonioase: respectul reciproc și colaborarea conduc la legarea de prietenii durabile și la dezvoltarea relațiilor de încredere reciprocă.

Ce oferă Silk District?

Silk District este un amplu proiect de regenerare urbană, de tip mixed-use, dezvoltat de Prime Kapital într-o zonă în plină expansiune a orașului Iași.Localizat excelent, proiectul are o conexiune directă cu centrul orașului și integrează apartamente spațioase, zone verzi extinse, clădiri de birouri Clasa A și spații comerciale.

Silk District-blocuri
Silk District-blocuri

Ansamblul are spații verzi și de promenadă extinse, promovând un stil de viață sănătos și activ pentru locatari. Apartamentele spațioase, eficient compartimentate oferă confort și funcționalitate. În plus, birourile Clasa A, parte integrantă a proiectului de regenerare urbană, asigură un mediu de lucru optim pentru diversele companii și organizații. În completarea acestora, proiectul pune la dispoziție și spații comerciale și servicii dedicate comunității, facilitând accesul la diverse necesități și servicii esențiale pentru locatari.
Ansamblul se întinde pe o suprafață de 10,1 ha și se află la doar 15 minute de mers pe jos de Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” și 20 de minute de mers pe jos de Palatul Culturii. Întregul proiect a fost conceput astfel încât să ai totul la îndemână și să poți direcționa toate resursele tale spre ceea ce contează cu adevărat pentru tine.
Dacă și tu vrei să faci parte dintr-o comunitate fericită, grăbește-te! O mare parte dintre apartamentele din Faza 1 a fost preluată deja de către proprietari, urmând ca la jumătatea anului să li se alăture rezidenții Fazei 2, așadar, lista apartamentelor încă disponibile se reduce de la o zi la alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.