ŞOCANT! Şi-a ucis mama înaintea Paştelui! Ieşeanul a ajuns după gratii

705
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

@ Un ieşean a ajuns după gratii după ce a fost acuzat că şi-a ucis propria mamă @ Astfel, Gabriel Tiberiu Ghelbere a fost reţinut pentru 24 de ore şi, mai apoi, propus spre arestare preventivă @ Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis ieri propunerea făcută de anchetatori

 

Un ieşean a ajuns după gratii după ce a fost acuzat că şi-a ucis propria mamă.

Aşadar, Gabriel Tiberiu Ghelbere a fost reţinut pentru 24 de ore şi, mai apoi, propus spre arestare preventivă. De altfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis ieri propunerea făcută de anchetatori.

 

Un ieşean, acuzat că şi-a ucis mama înaintea Paştelui!

 

Prin referatul din data de 13 aprilie 2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă a lui Gabriel Tiberiu Ghelbere (în vârstă de 46 de ani), cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„În noaptea de 7 aprilie 2023, în jurul orei 1:00 – 2:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpatul G.T.G. i-a aplicat mamei sale, R.L.G., în vârstă de 70 de ani, mai multe lovituri cu un obiect contondent, cauzându-i leziuni grave atât la nivelul capului cât şi al întregului corp, victima decedând în urma acestora”, a afirmat ieri Cătălin Radu Ţocu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

 

Gabriel Tiberiu Ghelbere a ajuns după gratii

 

Anchetatorii ieşeni au adăugat că Gabriel Tiberiu Ghelbere ar fi comis fapta având discernământul păstrat. Acesta a fost audiat la data de 13.04.2023 în calitate de inculpat, apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, începând cu ora 13:40.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a încheiat Cătălin Radu Ţocu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.