Avocatul acuzat de tentativă de omor speră să scape! Dinu Şerban contestă integritatea înregistrărilor video! FOTO (EXCLUSIV)

301
avocat Dinu Serban
avocat Dinu Serban

@ Avocatul acuzat de tentativă de omor speră să scape de dosar @ Dinu Şerban contestă integritatea înregistrărilor video @ Amintim că avocatul ieşean este acuzat de comiterea unui atac virulent după un conflict legat de un loc de parcare

Avocatul acuzat de tentativă de omor speră să scape de dosar! Dinu Şerban contestă integritatea înregistrărilor video.

„Instanta admite cererea formulată de inculpatul Şerban Dinu privind încuviinţarea probei cu expertiza criminalistică. Dispune emiterea unei adrese către Institutul Naţional de Expertize Criminalistice-Laboratorul Interjudeţean de Expertize Criminalistice Iaşi cu menţiunea de a întocmi şi de a depune la dosarul cauzei un raport de expertiză criminalistică a înregistrărilor audio-video stocate pe stick-ul marca ”Maxflash”, cu capacitate de stocare 3,7 GB, cu următoarele denumiri: fişierul ”VSS-H265-20190522185759.MP.4”, cu o durată de 36:26 minute, ”VSS-H265-20200626012440.MP.4”, cu o durată de 4:46 minute şi ”VSS-H265-2020063015138.MP.4”, cu o durată de 11:23 minute, având ca obiectiv stabilirea autenticităţii înregistrărilor audio-video, respectiv să se stabilească dacă înregistrările audio-video sunt cele originale, înregistrate în mod nemijlocit de camera de supraveghere video şi dacă au suferit sau modificări, editări, eliminarea sau adăugarea unor cadre.

Pune în vedere persoanei vătămate să depună la dosarul cauzei originalul suportului cu care s-au făcut înregistrările ce fac obiectul expertizei până la data de 25.03.2024″, au precizat la termenul de ieri al procesului judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi.

Avocatul Dinu Şerban, acuzat de tentativă de omor

De asemenea, la ultimul termen al procesului penal ce îl priveşte pe Dinu Şerban, magistraţii au decis amânarea cauzei pentru data de 1 aprilie 2024.

Dinu Şerban este acuzat că a vrut să facă moarte de om din cauza unui loc de parcare. În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași l-au trimis în judecată pe avocatul ieşean pentru tentativă de omor.

Conflictele dintre Dinu Șerban și vecinul său ar fi pornit de la un teren al acestuia din urmă, situat într-un cartier de vile, unde avocatul își parca mașina.

„A fost vorba despre două incidente diferite, unul petrecut în luna mai 2019, când victima a fost agresată, şi un al doilea conflict, în iunie 2020, când inculpatul a lovit aceeaşi persoană cu lama unui hârleţ în cap. Conflictele dintre cei doi au fost generate de faptul că inculpatul îşi parca maşina pe terenul neîmprejmuit al victimei”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

Probleme cu legea şi în trecut

Amintim că avocatul Şerban nu se află la primul conflict cu legea. În 2009, a fost încătuşat după un conflict avut cu polițiștii în trafic. Discuțiile au degenerat după ce avocatul a încercat să plece cu prietena sa de la faţa locului.

Mai mult, avocatul a fost acuzat de lovire sau alte violenţe. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acesta, având în vedere faptul că acuzaţia este cu mult mai gravă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.