I-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit fanteziile cu ea! Tânăra nu se gândea că va fi pusă într-o asemenea postură! (EXCLUSIV)

1233
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Vecina i-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit fanteziile cu ea: tânăra nu se gândea că va fi pusă într-o asemenea postură @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Ionel Raţă la 2 ani şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru agresiune sexuală @ De asemenea, individul a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile

O tânără i-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit fanteziile! Tânăra nu se gândea că va fi pusă într-o asemenea postură. În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Ionel Raţă la 2 ani şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru agresiune sexuală.

„Instanţa admite acţiunea exercitată de partea civilă minoră şi îl obligă pe inculpat să plătească acesteia suma de 5.000 de lei, reprezentând daune morale”, au afirmat judecătorii. De asemenea, individul a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

I-a picat cu tronc și nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit fanteziile!

 

Procesul ieşeanului a început pe data de 21 iulie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţia amintită. Oamenii legii spun că ieșeanul a intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de un an. Asta, după ce victima a mers țintă la Poliție și s-a plans că a fost abuzată pe stradă.

Așadar, Ionel Rață a fost ridicat și dus la audieri. Mai apoi, individul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația amintită. A doua zi, el a fost dus de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași la instanță, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

 

Ionel Rață: „Nu m-am putut abține!”

 

Anchetatorii au spus că, pe 26 iunie 2022, o fată în vârstă de 14 ani se plimba în zona parcului din apropierea Sălii Sporturilor, din comuna Holboca. Anchetatorii au mai afirmat că adolescenta era împreună cu o prietenă, de asemenea, minoră. La un moment dat, fata de 14 ani s-a oprit pentru a verifica o rană pe care o avea la picior, provocată de încălțăminte. Minora s-a aplecat pentru a vedea în ce stadiu se află rana ce o deranja când mergea.

„În acel moment, suspectul care se deplasa, la rândul său, prin acea zonă, a apucat-o pe partea vătămată de o fesă. Minora s-a speriat, a strigat și, mai apoi, a fugit alături de prietena ei. Cele două au mers imediat la Postul de Poliție din localitate, unde au reclamat incidentul. Agenții de Poliție l-au prins pe suspect în zona unui magazin”, au spus procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform anchetatorilor, la audieri, Ionel Rață a recunoscut fapta, punând-o pe seama consumului de alcool și a faptului că „nu s-a putut abține”. Acum, ieșeanul a fost pedepsit după ce vecina i-a picat cu tronc și a vrut să-și satisfacă fanteziile cu ea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.