Cap al lumii interlope din Iaşi, pedepsit de judecători! Bogdan Corduneanu a scăpat, totuşi, de temniţă! FOTO (EXCLUSIV)

3607
Bogdan Corduneanu
Bogdan Corduneanu

@ Un cap al lumii interlope ieşene a fost pedepsit ieri seară de către judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Bogdan Corduneanu la 2 ani şi o lună de închisoare, dar cu suspendare, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase @ În acelaşi dosar, judecătorii ieşeni l-au condamnat pe Marian Silviu Iftimoaia la o amendă în cuantum de 4.000 de lei, reprezentând un număr de 200 de zile-amendă, pentru mărturie mincinoasă

Un cap al lumii interlope ieşene a fost pedepsit de judecători. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Bogdan Corduneanu la 2 ani şi o lună de închisoare, dar cu suspendare, pentru şantaj şi port de obiecte priculoase.

În acelaşi dosar, judecătorii ieşeni l-au condamnat pe Marian Silviu Iftimoaia la o amendă în cuantum de 4.000 de lei, reprezentând un număr de 200 de zile-amendă, pentru mărturie mincinoasă. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Cap al lumii interlope din Iaşi, pedepsit

 

Procesul celor doi indivizi a început pe data de 7 august 2020. Procurorii ieşeni i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. În august, procurorii l-au trimis în judecată pe Bogdan Corduneanu, dar și pe un amic al acestuia, care ar fi mințit pentru el. În urmă cu peste 2 ani, oamenii legii s-au sesizat cu privire la un incident care a avut loc pe terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția, din Iași. În urma incidentului respectiv, Bogdan Corduneanu a fost plasat sub control judiciar.

Conform anchetatorilor, Bogdan Corduneanu ar fi făcut scandal la piscina Tiki Village. Corduneanu a asistat la un concert susținut de Dan Ciotoi. După ce spectacolul s-a terminat, Bogdan Corduneanu s-a îndreptat spre ieșire, iar, acolo, l-ar fi apostrofat pe unul dintre reprezentanții clubului, în vârstă de 29 de ani, pentru că i-ar fi cerut bani pe bilet. Oamenii legii au afirmat că, la un moment dat, Bogdan Corduneanu a scos un cuțit și l-a amenințat pe tânărul respectiv că îl va înjunghia de 20 de ori.

„Vrei să bag ăsta în tine?!”, l-ar fi întrebat Bogdan Corduneanu pe tânărul respectiv. Conflictul s-a stins, dar, ulterior, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate. Mai apoi, polițiștii i-au dus la audieri pe Bogdănel Corduneanu și pe Silviu Marian Iftimoaia. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, dar, mai apoi, au fost puși în libertate.

 

Membrul clanului Corduneanu, acuzat de oamenii legii

 

Amintim că, în urmă cu mai bine de 2 ani, Bogdan Corduneanu a intrat în vizorul oamenilor legii. Atunci, polițiștii au descins în forță acasă la acesta, el fiind acuzat că ar fi șantajat un om de afaceri care nu ar fi vrut să-i dea o sumă de bani împrumut. Bogdan Corduneanu se cunoștea cu Liviu I. de ani întregi, chiar din copilărie. Ambii ar fi crescut în zona Nicolina. De ceva timp, Liviu I. ar fi început să facă bani, deschizându-și o firmă de transport. Mai mult, acesta făcea tranzacții cu mașini, iar lucrurile mergeau destul de bine.

De bunăstarea financiară a acestuia a auzit și Bogdan Corduneanu. În urmă cu ceva timp, Corduneanu i-ar fi cerut o sumă de bani împrumut lui Liviu I., respectiv aproximativ 20.000 de lei. Bărbatul ar fi spus că îi dă banii, dar s-a răzgândit. Atunci ar fi început calvarul pentru afacerist. Surse din cadrul anchetei au precizat că Bogdan Corduneanu, ajutat de un amic, i-ar fi transmis mesaje de amenințare lui Liviu I. Victima s-a săturat să stea sub teroare și a cerut ajutorul polițiștilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.