Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei! Tânăra din Iaşi le-a îndeplinit cele mai secrete fantezii! (EXCLUSIV)

119549
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei! @ O tânără din Iaşi le-a îndeplinit cele mai secrete fantezii @ Totuşi, în urma afacerii, un individ a fost pedepsit de judecătorii ieşeni @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Ioan Eduard Popescu la 2 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru proxenetism

 

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei! O t ânără din Iaşi le-a îndeplinit cele mai secrete fantezii. Totuşi, în urma afacerii, un individ a fost pedepsit de judecătorii ieşeni.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Ioan Eduard Popescu la 2 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru proxenetism. Asta, după ce au admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de anchetatori cu individul.

“Instanţa dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Primăriei comunei Ghiroda, judeţul Timiş, fie în cadrul instituţiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au subliniat judecătorii ieşeni.

 

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei, dar tânăra nu a cerut daune

 

Mai mult, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au menţionat că tânăra pusă să se prostitueze nu a cerut daune. “Instanţa constată că persoana vătămată I.T.B. nu s-a constituit parte civilă în procesul penal. Dispune confiscarea de la inculpatul Ioan Eduard Popescu a sumei de 43.000 de lei, dobândite de inculpat prin săvârşirea infracţiunii”, au încheiat judecătorii ieşeni.

De remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Ioan Eduard Popescu a început pe data de 8 septembrie 2022.

 

Ioan Eduard Popescu, acuzat de proxenetism de procurorii ieşeni

 

Astfel, acordul de recunoaştere a vinovăției încheiat cu Ioan Eduard Popescu a fost trimis de procurori la instanţă în urmă cu câteva luni. Asta, după ce individul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat la domiciliu de pe 26 iulie, până pe 15 septembrie 2022.

Conform anchetatorilor, timişoreanul ar fi convins o tânără să practice prostituţia în folosul său. Oamenii legii spun că, din această activitate, individul ar fi făcut nici mai mult, nici mai puţin de 43.000 de lei, într-un termen relativ scurt. După ce a fost încătuşat şi dus la audieri, Ioan Eduard Popescu a recunoscut comiterea faptei, cu speranţa că va primi o pedeapsă mai blândă.

Acum, rămâne de văzut dacă cineva va contesta sentinţa emisă în cazul individului care a pus o tânără să primească sute de bărbaţi în patul ei şi să le îndeplinească cele mai secrete fantezii erotice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.