Consilier local, condamnat la Iaşi! A primit 3 ani de închisoare, dar scapă de puşcărie! (EXCLUSIV)

486
Consilierul local Gheorghe Stavarache si amicul sau
Consilierul local Gheorghe Stavarache si amicul sau

@ Un consilier local a fost condamnat ieri la Iaşi @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au condamnat pe Ioan Papuc şi Gheorghe Stavarache la câte 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism @ Cele 3 fete puse să îşi vândă trupurile nu au solicitat despăgubiri în cadrul procesului penal 

Un consilier local a fost condamnat la Iaşi. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au condamnat ieri pe Gheorghe Stavarache şi Ioan Papuc la câte 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism. În plus, cei doi indivizi au fost obligaţi la câte 100 de zile de muncă în folosul comunităţii, în comuna Ţibana.

“Instanţa constată că persoanele vătămate A.O.M., M.M. şi M.G.D. nu s-au constituit părţi civile în procesul penal”, au afirmat ieri judecătorii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Consilier local, condamnat la Iaşi pentru proxenetism

 

Procesul celor doi indivizi a început pe data de 3 decembrie 2021. Procurorii ieşeni i-au trimis în judecată pe Gheorghe Stavarache şi Ioan Papuc pentru proxenetism. Consilierul local şi prietenul acestuia au fost acuzaţi că au alimentat două localităţi cu prostituate.

Anchetatorii ieşeni spun că Gheorghe Stavarache şi Ioan Papuc au intrat în vizorul lor în urmă cu mai bine de un an. Scandalul a izbucnit pe data de 11 noiembrie 2021 în comunele ţibana şi ţibăneşti, unde „mascaţii” au descins în casele unor suspecţi de proxenetism. Ciudat este faptul că unul dintre bărbaţi, de 66 de ani, este consilier local.

„Pe 11 noiembrie 2021, agenţii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei IV de Poliţie Rurală Miroslava, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. }n cursul lunii iulie 2021, doi bărbaţi, de 58, respectiv 66 de ani, le-ar fi înlesnit mai multor tinere practicarea prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale.

În urma percheziţiilor, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost duşi la audieri, iar aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Pe 12 noiembrie 2021, cei doi bărbaţi reţinuţi au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de lângă Judecătorie şi Judecătoriei Iaşi, fiind arestaţi pentru 30 de zile”, a precizat atunci purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

 

Consilierul local Gheorghe Stavarache şi amicul lui, ridicaţi de anchetatori

 

Gheorghe Stavarache a fost consilier local în comuna ieşeană Ţibana. El era cunoscut drept un om gospodar, cu 9 copii şi la locul lui. Totuşi, acesta a fost săltat şi dus la audieri.

Conform oamenilor legii, consilierul local Gheorghe Stavarache, alături de partenerul său, Ioan Papuc, ar fi racolat mai multe tinere pe care le-ar fi pus să se prostitueze pe diferite sume.

Surse din cadrul anchetei au precizat că tinerele care se prostituau pentru cei doi bărbaţi îşi vindeau trupurile chiar şi pentru 20 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.