Fostul primar al orașului Târgu Frumos a murit de Covid

1797
Stefan Calin
Stefan Calin

@ Ștefan Călin a murit la vârsta de  75 de ani ieri la ora 15.00 la Spitalul Parhon unde fusese dus dupa ce fusese diagnosticat cu Covid si insuficienta renala @ Ștefan Călin a fost primar al orașului Târgu Frumos timp de doi ani in perioada regimului comunist

Ștefan Călin, unul dintre foștii primari ai orașului Târgu Frumos in perioada regimului comunist a murit ieri răpus de coronavirus. Acesta a fost primar la Târgu Frumos intre anii 1982-1984. În vârstă de 75 de ani, Ștefan Călin a fost luat ieri de acasa cu Ambulanta dupa care a fost diagnosticat cu Covid 19. A fost internat la Spitalul de Boli Infectioase dupa care a fost transferat la sectia exterioara de la Letcani. S-a constatat ca avea insuficienta renala si de aceea a fost transferat la Spitalul Parhon dar la ora 15.00 a decedat. Ștefan Călin era unul dintre oamenii de baza din PSD Iasi. In ultimii 20 de ani a ocupat functii in cabinetele mai multor parlamentari PSD de Iasi. In perioada 2016 – 2020 Ștefan Călin a fost consilier judetean PSD.

A murit la scurt timp dupa Titi Paraschiv

Ștefan Călin a murit la doua luni dupa ce bunul sau prieten Titi Paraschiv a decedat tot in urma unei infectii cu coronavirus. Cei doi au fost colegi atat in Consiliul Judetean cat si la prefectura unde au activat o perioada ca si functionari. Titi Paraschiv a decedat pe data de 10 noiembrie la sectia exterioara de la Letcani a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.