Scandal: bărbați, interceptaţi în timp ce mergeau la o prostituată, în Iași! „E ascultat numărul ăsta oare?” (EXCLUSIV)

7181
O femeie care vorbeste la telefon
O femeie care vorbeste la telefon

@ Sute de bărbați au trecut prin patul unei tinere, conform anchetatorilor ieșeni @ După efectuarea unor interceptări, Ioan Eduard Popescu a fost condamnat recent de judecătorii ieşeni @ Acesta a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism @ „E ascultat numărul ăsta oare?”

 

Scandal: bărbați, interceptaţi în timp ce mergeau la o prostituată, în Iași! Sute de bărbați au trecut prin patul unei tinere, conform anchetatorilor ieșeni.

După efectuarea unor interceptări, Ioan Eduard Popescu a fost condamnat de judecătorii ieşeni. Astfel, individul a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru proxenetism.

 

Ioan Eduard Popescu, acuzat de proxenetism

 

Anchetatorii ieșeni au spus că individul ar fi convins o tânără să practice prostituţia în folosul său. Oamenii legii susțin că, din această activitate, individul ar fi făcut nici mai mult, nici mai puţin de 43.000 de lei, într-un termen relativ scurt.

După ce a fost încătuşat şi dus la audieri, Ioan Eduard Popescu a recunoscut comiterea faptei, cu speranţa că va primi o pedeapsă mai blândă.

 

„E ascultat numărul ăsta oare?”

 

În cadrul dosarului, anchetatorii au interceptat mai multe convorbiri telefonice. Așadar, în ziua de 25 mai 2022, la ora 15:27:57, tânăra ia legătura cu o doamnă X şi poartă următoarea discuţie – minutul 5:56:

X: – Să vezi ce-mi spune, cum se blesteamă! Că mi-a zis că, datorită lui, ea și cu acela au ajuns să vină să te caute în disperare. Asta, pentru că a mâncat la tot cartierul că tu faci prostituție și te f… și el a așa a spus la toată lumea!
I.T.B.:- Ghinion!

X: – Înțelegi? Și a zis că de asta ea a venit atunci și te-a căutat, că a zis că, uăi, poate, poate te salvează, poate ai călcat greșit și au zis că ei de asta au făcut disperarea asta, toți, așa, din cauza lui, că el a zis la toată lumea că tu te prostituezi! (…) E ascultat numărul ăsta oare?
I.T.B.:- Nu au voie!
X:- Crezi?!

I.T.B.:- Da! Știu că-i…
X: – Și ei îl știu pe ăsta al tău, nu?!
I.T.B.: – Păi, da’ n-au ce să asculte, adică n-au conversații care să fie (…).

 

Scandal: bărbați, interceptaţi în timp ce mergeau la o prostituată

 

De asemenea, anchetatorii spun că au interceptat și conversații pe care tânăra le purta cu clienții. Astfel, pe 3 iulie 2022, la ora 12.58.15, ea poartă următoarea conversație cu o persoană căreia îi oferă detalii despre activitatea ei de prostituție și despre tarifele practicate:

I.T.B.: Yes, Yes, three hundred, no, just in my location, sorry? Because I don’t go anywhere…

Discuția continuă fără date de interes, apoi, la minutul 33.31, răspunde la un alt terminal mobil și se distinge următoarea conversație pe care o poartă aceasta cu o terță persoană:

I.T.B.: Sorry, Yes, one hundred – one time, three hundred – one hour, sorry, one hundred and fifty – one time, and one hour three hundred. Sorry, I don’t hear you, give me (neinteligibil) on whatsapp to give you the information in it, yes, yes, bye!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.