Angajata BCR Iasi care si-a jefuit iubitul in sediul bancii s-a ales cu puscaria

2940

@ Curtea de Apel Iasi a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care o angajata a BCR a fost trimisa in judecata de DIICOT deoarece a furat din conturile bancare banii fostului iubit @ Alina Mihaela Popa s-a ales cu 3 ani de inchisoare cu suspendare dar fostul iubit Adrian Diaconu trebuie sa-si recupereze banii

Sentinta definitiva in dosarul fostei angajate a BCR Iasi care a fost trimisa in judecata de DIICOT Iasi pentru ca si-a jefuit fostul iubit. Astfel, Alina Mihaela Popa in varsta de 34 de ani a fost condamnata definitiv (vezi aici) la o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu suspendare iar barbatul pagubit, ieseanul Adrin Diaconu trebuie sa-si recupereze intreaga suma care i s-a luat ilegal plus unele despagubiri morale si cheltuieli de judecata.

Cu alte cuvinte Curtea de Apel a mentinut sentinta pronuntata de Tribunal in acest  dosar pe data de  12 martie 2019. Initial, barbatul a reclamat la DIICOT ca a fost pagubit cu suma de 328.611 lei dar cercetarile au scos la lumina faptul ca de fapt barbatul si-a recuperat  o parte din bani. In orice caz, suma de 328.611 lei reprezinta valoarea totala a sumelor tranzactionate ilegal prin conturile fostului iubit de Alina Mihaela Popa. ”Inculpata Popa Mihaela Alina, profitand de faptul ca a fost intr-o relatie de concubinaj in perioada 2003-2011 si de statutul sau de angajat al BCR si-a insusit de la persoana vatamata prin remiterea in mai multe randuri a unor sume de bani sau prin efectuarea unor operatiuni financiare frauduloase, prin activarea serviciului de internet banking, urmata de accesarea ilegala a acestui cont respectiv de transferuri interbancare sau plati comerciale suma totala de 328.611 lei”, au consemnat procurorii DIICOT care au trimis-o in judecata pe Popa.

Cercetarile au scos la lumina faptul ca femeia a profitat de faptul ca Adrian Diaconu avea incredere in ea si dupa ce s-au despartit si ii dadea bani sa-i depuna in conturile sale de economii. Barbatul si-a dat seama ca este furat in momentul in care a fost intrebat de femeie de ce nu-si mai alimenteaza contul. Dupa ce a fost intrebat a verificat si a vazut ca mai ramasese cu numai 200 lei din toate economiile. Detalii din dosar au fost prezentate de Dezvaluirea.ro in articolul „Jaf la BCR Iasi. Crima Organizata a gasit hotul din interiorul bancii” publicat pe 20 ianuarie a.c si „Jaful de BCRI Iasi. Telenovela de amor si pedepse cu inchisoarea”  publicat in data de 13 martie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.