Reglare de conturi în stil mafiot, în centrul oraşului! Student, atacat în plină stradă!

2457
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ Reglare de conturi în stil mafiot, în centrul oraşului: un student, atacat cu un cuţit în plină stradă @ În urma incidentului extrem de grav, suspectul a fost trimis ieri în judecată @ Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi îl acuză pe Hamzi Alsana de tentativă de omor

 

Reglare de conturi în stil mafiot, în centrul oraşului: un student, atacat cu un cuţit în plină stradă! În urma incidentului extrem de grav, suspectul a fost trimis ieri în judecată.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi îl acuză pe Hamzi Alsana de tentativă de omor. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Un barbat cu un cutit in mana
Un barbat cu un cutit in mana

Reglare de conturi în stil mafiot, în centrul oraşului!

 

Hamzi Alsana a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni, mai exact pe la începutul lunii martie 2023. Asta, după ce individul ar fi fost implicat într-un incident extrem de grav.

Conform anchetatorilor, tânărul şi-ar fi atacat rivalul cu un cuțit în centrul Iașului. Atunci, victima a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiată. Un grup format din studenți arabi ar fi luat la rând cluburile din Iași, unde ar fi consumat alcool. La un moment dat, într-unul dintre cluburi se afla o studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”. Se pare că, pentru doi din grup, studenta era cea mai frumoasă de la UMF. Cum doar unul dintre arabi ar fi putut „obține” fata, cei doi tineri s-ar fi luat la harţă.

Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

Hamzi Alsana, acuzat că a vriut să-şi ucidă „rivalul”

 

La un moment dat, unul dintre ei a scos un cuțit și l-a lovit pe celălalt. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au chemat ajutoare. La fața locului au ajuns autorităţile, care au transportat victima la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iaşi.

Între timp, polițiștii din Iași au împânzit zona centrală. Pentru că medicii au considerat că viața tânărului a fost pusă în pericol, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor. În urma incidentului, Hamzi Alsana a fost reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, a fost arestat preventiv de către judecătorii ieșeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.