Iesean de 72 de ani condamnat pentru ca a agresat sexual o fetita de 10 ani

2783

@ Stefan Bosinceanu a fost condamnat la o pedeapsa de 8 ani cu inchisoare deoarece a agresat sexual o fetita de 10 ani @ Fetita a fost agresata sexual de cel putin 4 ori @  „Apropiindu-se de persoana vatamata in varsta de 10 ani și, sub diferite pretexte, in cursul anului 2013 a invitat-o de mai multe ori acasa la el, unde a sarutat-o pe gura cu limba, a mangaiat-o pe corp, pe sani, uneori i-a pipait și organele genitale”, au constata procurorii

Stefan Bosinceanu un iesean in varsta de 72 de ani a fost condamnat deoarece a agresat sexual o fetita de 10 ani de cel putin 4 ori.  Acesta locuieste in Iasi dar are o casa la tara fiind nascut in comuna Movileni din judetul Iasi. Acesta frecventa destul de des casa de la tara ocazie cu care a cunoscut-o si pe fetita pe care a agresat-o sexual. Faptele s-au petrecut in anul 2013 dar sentinta a fost pronuntata recent. „Inculpatul locuiește in Iași, insa are o casa la țara, pe care o frecventeaza cu regularitate. Acolo, a intrat in relatie cu familia persoanei vatamate, in acest fel apropiindu-se de persoana vatamata in varsta de 10 ani și, sub diferite pretexte, in cursul anului 2013 a invitat-o de mai multe ori acasa la el, unde a sarutat-o pe gura cu limba, a mangaiat-o pe corp, pe sani, uneori i-a pipait și organele genitale”, au constata procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi care l-au trimis in judecata pe Bosanceanu la data de 5.09.2017. S-a mai constatatca fetita a fost agresata sexual de cel putin 4 ori. „Alta data chiar inculpatul a mers acasa la persoana vatamata, unde a sarutat-o pe gura. S-a reținut in esența prin actul de sesizare a instanței ca inculpatul, in luna septembrie 2013, la patru date diferite și in baza aceleiași rezoluții infracționale, a comis impotriva persoanei vatamate minore M.P.M in varsta de 10 ani, mai multe acte cu caracter obscen cu scopul de a obține satisfacție sexuala: a sarutat-o pe gura, introducandu-și limba in orificiul bucal al minorei, a mangaiat-o pe corp in zona sanilor, fesiera și cea genitala”, se arata in sentinta de condamnare.

Dupa cum s-a precizat mai sus acesta a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru agresiune sexuala asupra unui minor fiind obligat sa plateasca despagubiri de 22.000 euro. Bosinceanu a atacat sentinta cu apel la Curtea de Apel Iasi.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.