Debandada Afterhills! Firma GIP Est asigura paza festivalului cu necalificati si pumni

2126

@ Zilele trecute a fost anuntata o noua editie a  acestiui Festivalului Afterhills in  conditiile in care neregulile constatate anul trecut le dau si acum batai de cap judecatorilor @ Firma Gip Est se chinuie si astazi sa anuleze in justitie sanctiunile date de Politie pentru ca nu a asigurat cum trebuie paza festivalului la editia de anul trecut @ Judecatorii au dat si sentinta in cazul lui Ryan Marciano, DJ-ul participant la festival care a fost prins avand asupra sa unele droguri

Oare ce suprize ne mai rezerva anul acesta festivalul de muzica Afterhiils? Organizatorii festivalului au anuntat pentru anul acesta o noua editie la sfarsitul lunii august  in conditiile in care neregulile constatate la editia de anul trecut dau si acum batai de cap judecatorilor. Neregulile constatate au tinut de  modul  in care s-a asigurat paza festivalului dar si de faptul ca au fost depistate persoane care detineau si chiar vindeau droguri. Astfel,  pentru anul trecut organizatorii festivalului au avut contract de paza cu firma Gip Est. Politia a constatat ca aceasta firma de paza si-a batut joc de paza festivalului. Astfel, Ofiterii de la Serviciul de Ordine Publica din cadrull IPJ au verificat paza festivalului pe data de 1 iunie la ora 17.05. Politistii au constatat ca asa-zisii agenti GIP Est prezenti la fata locului nu aveau atestate de paza si nici nu erau dotari cu spray-uri lacrimogene si tomfe. Politia  a amendat cu  2.000 lei aceasta firma de paza. Firma de paza se chinuie si astazi sa anuleze in justitie procesul verbal de contraventie intocmit in urma controlului efectuat la Afterhills. „Am fost nevoiti sa procedam la angajarea temporara a unui numar mai mare de angajati decat in mod obisnuit sa asiguram activitatea specifica. Aceste angajari au fost facute cu o zi inaintea evenimentului, toate persoanele depistate ca neavind avis se securitate fiind angajate in  vederea scolarizarii. In ceea ce priveste constatatea lipsei agentilor (4 agenti) aceasta stare de lucruri a fost posibila datorita faptului ca momentul constatarii ira 17.15 a coincis cu momentul schimbarii turei de dimineata cu cea de seara”, se arata in plangerea depusa de GIP Est la instanta.

Judecatorii nu au dat inca o sentinta in  urma cererii depuse de GIP Est de inlcuire a amenzii cu avertisment.

Sentinta DJ-ului prins cu droguri

De asemenea zilele trecute judecatorii Tribunalului au pronuntat sentinta in cazul DJ-ului Ryan Marciano care a fost prins avand asupra sa marihuana. Ryan Marciano avea asupra sa 1.04 grame de cannabis, iar celalalt DJ care il insotea Sunnery James avea medicamente si ceva etnobotanice. Procurorii DIICOT au finalizat un dosar de posesie de droguri in cazul lui Ryan Marciano. Magistratii Tribunalului au avut de solutionat cererea DIICOT de renuntarea la urmarirea penala. Judecatorii au fost de acord dar l-au obligat pe DJ sa plateasca statului roman suma de 4.500 lei. Reamintim de asemenea ca procurorii DIICOT l-au trimis in judecata si pe fotograful festivalului Afterhills , Dan Alexandru Mandachi. Acesta a fost prins ca si-a procurat anul trecut niste droguri pe care urma sa le vanda in cadrul festivalului. Mandachi, procurase o substanta asemanatoare LSD care se produce America de Sud. Aceasta substanta provoaca consumatorului tulburari de perceptie a spatiului si a timpului. Dupa ce a fost prins, Mandachi a fost arestat iar acum este judecat.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.