Un cunoscut avocat ieșean chemat in judecată pentru că a distrus apartamentul vecinului

1634
avocat Dragoș Romila
avocat Dragoș Romila

@ O ieșeancă l-a dat in judecata pe avocatul Dragoș Romila pentru ca i-a fost distrusa locuința din cauza unei inundatii care a avut loc in apartamentul acestuia @ Femeia a cheltuit peste 13.000 lei sa-si repare locuinta

O ieșeancă care locuiește într-un bloc din cartierul Nicolina, pe strada Petre Țuțea l-a dat in judecata pe cunoscutul avocat Dragoș Romila solicitand ca acesta sa o despagubeasca pentru ca i-a fost distrusa locuinta (vezi aici). Astfel, Tamara Micodan detine un apartament la etajul al 2 lea al blocului iar Dragoș Romila detine partamentul aflat deasupra la etajul 3. In luna mai a anului trecut locuinta femeii a fost inundata dupa ce s-a spart o țeavă in apartamentul avocatului. Apa a curs multe ore in apartamentul femeii. S-a ajuns pana acolo incat in casa femeii apa era de 10 cm. Fiind alertat, administratorul blocului a oprit apa de la subsol si l-a sunat pe Dragoș Romila. Acesta a venit si a constatat ca era spart un racordul de apă rece de la baie.

Tot nu vrea să plătească

Femeia i-a cerut despagubiri dar Dragos Romila a refuzat sa le achite si de aceea s-a adresat instantei. Apa a distrus parchetul din locuința femeii si s-a infiltrat in pereți care au avut nevoie de reparații imediate. Contactat de jurnalistii Dezvaluirea.ro, Dragoș Romila a spus ca nu are de ce sa plateasca despăgubiri deoarece nu locuieste in apartamentul respectiv. „Intr-adevar eu detin acel apartament dar nu locuiesc acolo, l-am inchiriat. Trebuie sa se judece cu chiriasii. Eu o sa invoc lipsa calitatii procesual”, a spus Dragos Romila.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.