Chirica: „Ies primar si ca independent. Toate partidele ma vor”

1420

@ Mihai Chirica este foarte sigur pe sansele sale de a obtine un nou mandat @ „Voi lua o decizie pana la sfarsitul primului trimestru al anului viitor. Eu ies primar si daca candidez independent”, a spus Mihai Chirica

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica a declarat astazi intr-o conferinta de presa  a sfarsitului de an ca a primit oferte de  candidatura de la toate formatiunile politice parlamentare adaugant ca va lua insa o decizie pana in luna martie 2020. „Politic nu am o optiune clara. Am discutat cu toti presedintii partidelor politice si cu cei de la USR si cu PNL , la PMP  cred ca va candida deputatul Petru Movila. Toti ma vor, am oferte si de la toate partidele. Voi lua o decizie pana la sfarsitul primului trimestru al anului viitor. Eu ies primar si daca candidez independent”, a spus Mihai Chirica.

Primarul Iasului nu a exclus categoric o candidatura din partea PSD dar a adaugat ca sunt foarte putine sanse ca acest lucru sa se intample atat timp cat  l-a atacat pe fostul lider al partidului Liviu Dragnea dar si pe Ion Iliescu cu ocazia sarbatorii zilelor revolutiei romane. „Iliescu ar merita sa i se intample ceva mai mult decat Ceausescu. Ganditi-va ca  el a reactivat 27 generali care colaborau cu KGB si pe care Ceausescu ii marginalizase”, a mai spus Mihai Chirica. Acesta a adaugat ca ar prefera sa nu candideze independent si asta pentru a avea sustinere politica in Consiliul Local.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.