UNIVERSUL ACCESORIILOR – BAG EXPO SI EXPO MINERALIA REVIN LA PALAS MALL

645

În perioada 18 – 22 octombrie 2019, Bag Expo și Expo Mineralia revin la Palas, spre încântarea pasionaților de accesorii. Cele două târguri vor avea loc la parterul Atriumului, clienții putând să aleagă dintr-o gamă variată de produse în tendințe.

Timp de cinci zile, în cadrul Bag Expo, pasionatele de modă își pot completa ținutele de toamnă cu genți cu un design modern. Noua colecție reunește poșete elegante sau casual, genți sau rucsacuri pentru laptop, clutch-uri, chiar trollere şi genţi de voiaj. Numeroase modele, clasice sau moderne, din piele ecologică sau naturală ori din material textil și într-o gamă variată de culori, le așteaptă pe doamnele și domnișoarele cochete. Domnii vor fi impresionați de produse practice și calitative, precum portofele, serviete, borsete, curele și alte articole. Propunerile Bag Expo sunt potrivite fiecărui stil, indiferent de preferințe, putând fi opțiuni perfecte de cadou.

În aceeași perioadă, Expo Mineralia vine în întâmpinarea iubitorilor de bijuterii și obiecte de decor cu o multitudine de piese cu un design deosebit. Pietre prețioase și semiprețioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii, cercei, coliere, brățări și alte seturi speciale din roci, cristale sau lemn vor fi prezente la acest târg. Vedeta ediției este agatul, piatra sensibilizării și fortificării voinței. Pasionații pot afla mai multe detalii despre proprietățile acestui talisman, dar și ale altora, de la Expo Mineralia.

De asemenea, sâmbătă, pe 19 octombrie, sunteți așteptați la Palas Mall, în zona Intersport, la spectacolul de muzică și dans din cadrul unui eveniment pe tema educației ecologice și protecției mediului. Intitulat „IA ȘI green bag! Creează și responsabilizează pentru eco-ul naturii!”, concursul este organizat de Palatul Copiilor Iași, aceasta fiind cea de-a X-a ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.