Conest Evolution! Nu doar un apartament, ci echilibrul unei vieți urbane!

984
Conest Evolution
Conest Evolution

Conest Evolution! Nu doar un apartament, ci echilibrul unei vieți urbane!

Conest Evolution este cel mai nou proiect imobiliar marca Conest. Situat în zona Dacia, strada Rampei numărul 5A, este compus din trei imobile distincte și un corp etajat special amenajat pentru locurile de parcare. Un total de 319 apartamente și 353 locuri de parcare vor fi gata până la finalul anului 2023.

Punem accentul pe calitate și oferim viitorilor proprietari o locuință de durată!

Fiecare apartament vine dotat cu centrală termică proprie Viessmann, aer condiționat Mitsubishi și termostat de ambient Salus IT500. În ceea ce privește finisajele, lucrăm cu materiale de calitate, dar punem accentul și pe estetic. Ușile sunt marca PNIUM, parchetul EGGER, gresia și faianța Colorker. Băile sunt complet mobilate și utilate. Folosim baterii GROHE pentru lavoar și cada de baie.

Ne raportăm la cerințele actuale și suntem atenți la fiecare detaliu care conturează apartamentul ideal pentru un stil de viață dinamic. Știm că ideea de confort primează, iar fiecare apartament Conest Evolution este proiectat și finisat după acest criteriu.

Construim sustenabil pentru Iași!

Conest Evolution este un proiect de regenerare urbană, iar din acest motiv am ales să construim toate cele trei blocuri din BCA Ytong. Care sunt avantajele?

a. Zidărie termoizolantă – păstrează o temperatură constantă în interiorul apartamentului. . b. Prin urmare costurile de întreținere vor fi reduse;
c.  Material ecologic și sustenabil – făcut din resurse 100% naturale și minerale;
d. Rezistent la foc – se încadrează în clasa A1 de reacție la foc, iar în cazul unui incendiu nu se emană gaze toxice;
e. Reduce impactul asupra mediului;
f. Este un material rezistent și durabil.
Clădirile Conest Evolution sunt izolate termic cu vată minerală bazaltică de 10 cm pe fațadă, în zonele cu grinzi și stâlpi am folosit 15 cm, iar în zona balcoanelor am folosit 20 cm. Utilizăm materiale de calitate superioară, care să asigure confort și siguranță pentru viitorii proprietari. Vata bazaltică este un material ignifug, nu arde și nu propagă focul, nu este toxic, reține aerul și lasă pereții să respire.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon 0799 408 799 (Anca), 0729 000 371 (Dana), 0799 802 970 (Ovidiu), 0728 228 128 (Alin) sau puteți accesa site-ul nostru www.conestevolution.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.