Handicap Pariuri Baschet – Ce este handicap la pariuri baschet?

84
cos de baschet
cos de baschet

De ce este baschetul atât de popular în pariurile sportive?

Pasionații de pariuri baschet ajung des la întrebarea ce înseamnă handicap la pariuri baschet? Află aici tot ce trebuie să știi despre acest tip de pariu și multe altele. În ierarhia celor mai populare pariuri sportive, fotbalul ocupă poziția de vârf în rândul caselor de pariuri europene. Apoi, locul imediat următorul este ocupat de baschet. De asemenea, se întâmplă să vedem pariori care se întreabă ce înseamnă handicap la pariuri baschet Romania? Pe lângă sportul tradițional popular al tenisului, merită menționat în special sportul de interior al baschetului. Pentru iubitorii de baschet, pariurile pe liga profesionistă americană NBA sau Euroliga sunt deosebit de populare. Casele de pariuri vă oferă o gamă largă de pariuri cu numeroase piețe de pariuri. Să aflăm ce înseamnă handicap la case de pariuri baschet.

pariuri baschet
pariuri baschet

Motivele pentru popularitatea ridicată a acestui sport de pariuri sunt complexe. În primul rând, este cu siguranță demn de menționat că baschetul garantează acțiune și emoție din primul până în ultimul minut.

Spre deosebire de pariurile pe fotbal, unde un singur gol decide adesea victoria sau înfrângerea și remizele fără goluri nu sunt neobișnuite, în baschet se întâmplă în fiecare minut sau chiar în secundă.

Așadar, se întâmplă ca un joc, de exemplu, cu ajutorul mai multor aruncări de trei puncte – poate avea în continuare turnuri surprinzătoare chiar și cu câteva secunde înainte de final. Așa că nu este de mirare că acest joc captivant este atât de important în întreaga lume, dar mai ales în SUA, China și sudul Europei.

Tipuri de pariuri pentru pariuri la baschet

De asemenea, sportul baschet pare predestinat să ofere tipsterilor o experiență de pariuri incitantă. Gama de pariuri ale caselor de pariuri pe acest sport este generos, dar nu toți furnizorii le satisfac pe deplin. Cu toate acestea, există tipuri de pariuri populare care nu ar trebui să lipsească din nicio casă de pariuri bine aprovizionată. Iată care sunt cele mai populare pariuri la baschet:

  • Pariuri directe – aproximativ 40% dintre pariuri sunt făcute în acest mod;
  • Pariuri cu handicap;
  • Pariuri peste/sub;
  • Pariuri pe termen lung;
  • Număr puncte.

În plus, există un număr diferit de pariuri pe termen lung sau ante-post de la furnizor la furnizor. Acestea fac posibilă prognoza anumitor evenimente, cum ar fi campionatele și câștigurile în cupe cu luni în avans.

Dacă ești începător și vrei să plasezi un bilet pe baschet la case de pariuri România, vei avea nevoie de sfaturi. Autorul nostru Constantin Mazilescu este expert în pariuri pe mai multe sporturi, inclusiv baschet și oferă indicații, ponturi pariuri baschet și strategii ajutătoare, atât pentru pariorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Ce înseamnă handicap la pariuri baschet?

Subiectul pariuri baschet România joacă, fără îndoială, un rol elementar pe piețele de pariuri. Cu acestea, rezultatul jocului trebuie prezis în cazul în care unul dintre cei doi adversari este trimis pe teren cu un avans sau un deficit fictiv.

De obicei, o echipa baschet începe cu o diferență fictivă de 2,5 puncte. În timp ce unii furnizori sunt deja mulțumiți de asta, alții au mai mult de o duzină de piețe de handicap în gama lor – încă o dată, bineînțeles, în contextul pariurilor la pauză sau la sfert (pre-meci și live).

Reprezintă provocarea de a estima intervalul de avans sau deficit al unei echipe la un moment dat în timp. Spre deosebire de pariul cu handicap, însă, fără a fi nevoie să țină cont de un avantaj sau dezavantaj de rezultate baschet prestabilite.

Pariuri la baschet 1X2 și alte tipuri de pariuri principale

Să începem călătoria noastră prin tipurile de pariuri la baschet cu piețele care te vor însoți tot timpul pe cele mai bune site-uri de pariuri la baschet.

Câștigător (pariu în două direcții)

Pariul câștigător este despre prezicerea câștigătorului jocului. Dacă meciul se încheie la egalitate după timpul regulamentar, pariul rămâne valabil. Rezultatul final incluzând o eventuală prelungire este decisiv pentru evaluarea acestui tip de pariu. Dacă favoritul tău câștigă doar după prelungiri, pariul tău în două direcții este în continuare reușit.

cos de baschet
cos de baschet

Pariuri la baschet 1X2 (pariu în trei direcții)

Pariul clasic în trei direcții, pe care îl cunoașteți în principal din piețele de pariuri pe fotbal, nu este atât de răspândit. La pariurile la baschet 1X2, rezultatul contează după timpul regulamentar. Astfel, jocul se poate încheia și la egalitate. În baschet, totuși, o remiză este rară, ceea ce explică cotele de pariere relativ mari pentru această opțiune.

Pariuri cu spread baschet/Baschet Pariuri cu handicap

Spread Bet-urile sunt adânc înrădăcinate în sporturile din SUA în special și sunt versiunea americană a handicapului. Pariurile cu handicap în baschet funcționează aproape exact ca piața de pariuri cu același nume în fotbal. În pariurile pe spread baschet, unei echipe i se acordă un avantaj sau un deficit noțional. Acesta poate fi exprimat atât în ​​numere întregi, cât și în jumătate și trebuie adăugat sau scăzut din rezultate baschet finale (inclusiv posibile prelungiri). Dacă jocul se termină la egalitate cu specificația spread-ului, îți vei primi miza înapoi.

Strategia de ponturi pariuri baschet răspândită corespunde cu ceea ce știi în fotbal ca un handicap. În loc de goluri, îi oferi unei echipe un avantaj de puncte. Similar cu fotbalul, trebuie să analizați foarte atent starea de fitness și rezistența echipelor. Dacă spread-ul rămâne prea scăzut, șansele dezamăgesc. Pe de altă parte, un spread mare crește riscul de a nu putea ajunge din urmă.

Concluzie

Baschetul este un joc foarte rapid. O echipă poate strânge zeci de puncte în doar câteva minute – și astfel poate inversa un deficit. De aceea baschetul este unul dintre acele sporturi care beneficiază în mod deosebit de pariurile live. Pe de altă parte, pariurile pe jocuri sunt provocatoare tocmai din cauza vitezei.

Acum că ai aflat ce înseamnă handicap la baschet, dar și multe alte informații legate de pariere, poți începe să plasezi primul tău bilet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.