Bătaie într-un club din Iaşi! Cum s-a încheiat scandalul! (EXCLUSIV)

762
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul

@ O bătaie care a avut loc într-un club din Iaşi a dus la condamnarea unui agent de pază @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus amendarea lui Lucian Rusu cu 5.000 de lei, pentru purtare abuzivă @ Amenda penală reprezintă 250 de zile-amendă, înmulţite cu suma de 20 de lei, corespunzătoare unei zile-amendă

O bătaie care a avut loc într-un club din Iaşi a dus la condamnarea unui agent de pază. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent amendarea lui Lucian Rusu cu 5.000 de lei, pentru purtare abuzivă.

Amenda penală reprezintă 250 de zile-amendă, înmulţite cu suma de 20 de lei, corespunzătoare unei zile-amendă. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Bătaie într-un club din Iaşi!

 

Procesul lui Lucian Rusu a început pe data de 22 aprilie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de purtare abuzivă. Anchetatorii ieșeni au afirmat că incidentul în care a fost implicat Rusu a avut loc pe 25 februarie 2019. Ei au susținut că agresiunile s-au petrecut pe fondul unui conflict spontan.

„Pe 25 februarie 2019, în jurul orei 3:15, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu ca agent de pază la Clubul «Tribo», din municipiul Iași, mai exact de la demisolul sediului Facultății de Chimie, de pe bulevardul Dimitrie Mangeron, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată Cristian B. cu pumnii în zona capului”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

 

Lucian Rusu, acuzat de purtare abuzivă

 

În urma incidentului, victima a fost transportată la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Doctorii care s-au ocupat de tânăr au concluzionat că acesta a suferit leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijri pentru vindecare.

Ulterior, victima a formulat o plângere penală la adresa agentului de pază din clubul ieșean. Astfel, oamenii legii au dispus mai apoi trimiterea în judecată a lui Lucian Rusu, sub acuzaţia de purtare abuzivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.