Şapte ani de temniţă, după ce a vrut să facă moarte de om! Un conflict banal a dus la o condamnare (EXCLUSIV)

227
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ Şapte ani de temniţă, după ce a vrut să facă moarte de om @ Un conflict banal a dus la o condamnare @ Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au pedepsit pe Cozmin Florea pentru tentativă de omor

Şapte ani de temniţă, după ce a vrut să facă moarte de om! Un conflict banal a dus la o condamnare. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au pedepsit recent pe Cozmin Florea pentru tentativă de omor.

„Instanţa îl condamnă pe inculpatul Cozmin Florea la pedeapsa închisorii de 7 şapte ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor”, au spus magistraţii ieşeni.

 

Despăgubiri acordate după ce un ieşean a vrut să facă moarte de om

 

Pe lângă pedeapsa aplicată, judecătorii ieşeni l-au obligat pe individ şi la plata unor despăgubiri. „Instanţa admite acţiunea astfel cum a fost precizată, formulată de partea civilă D.E. şi îl obligă pe inculpatul Florea Cozmin să îi plătească părţii civile suma de 7.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au subliniat magistraţii.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Cozmin Florea a început pe data de 6 octombrie 2022.

 

Cozmin Florea, acuzat că a vrut să facă moarte de om

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe Cozmin Florea sub acuzaţia de tentativă de omor. Asta, după ce ieşeanul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv, de pe data de 15 septembrie 2022.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, ieşeanul a fost implicat într-un conflict spontan. La un moment dat, individul a lovit victima. În urma incidentului, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a transportat victima la Spitalul „Sf. Spiridon”, din Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.