Crimă sângeroasă, la Iaşi! Suspectul a ajuns în cătuşe! (EXCLUSIV)

643
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ O crimă sângeroasă a avut loc recent la Iaşi @ În urma incidentului extrem de grav, principalul suspect a ajuns după gratii @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis astăzi, duminică, 21 mai 2023, propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Cristinel Gherasim

 

O crimă sângeroasă a avut loc recent la Iaşi! În urma incidentului extrem de grav, principalul suspect a ajuns după gratii.

Aşadar, duminică, 21 mai 2023, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Cristinel Gherasim.

Crima in Iasi
Crima in Iasi

Crimă sângeroasă, la Iaşi: suspectul a ajuns după gratii

 

Astfel, magistraţii au considerat că ieşeanul suspectat că şi-a ucis o rudă trebuie să ajungă în arest.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe Tribunalul lângă Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Cristinel Gherasim. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi sub aspectul săvârşirii de infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, pe o durată de 30 de zile”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

Cristinel Gherasim, bănuit că şi-a ucis o rudă

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Cristinel Gherasim a intrat zilele trecute în atenţia anchetatorilor.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, individul ar fi intrat într-un conflict spontan cu o rudă, pe care ar fi lovit-o. În urma incidentului, victima a decedat. Mai apoi, ieşeanul Cristinel Gherasim a fost reţinut sâmbătă, 20 mai 2023, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.