TOP jocuri online unde puteți câștiga bani reali

2863

Industria jocurilor a evoluat foarte mult în ultimii 20 de ani, fiind evaluată în prezent la câteva miliarde de dolari pe an. Însă această industrie are mai multe ramuri: jocuri pe console, jocuri online, jocuri pentru smartphone-uri, jocuri pentru desktop-uri și laptop-uri. Este o industrie de divertisment și relaxare, accesibilă pentru copii și adulți, cu jocuri pentru toate gusturile.

A practica jocuri pe o canapea confortabilă, la cafenea sau oriunde vă puteți conecta la un WiFi poate fi o activitate distractivă. Dar cu siguranță devine și mai interesant când puteți câștiga bani din relaxarea voastră.

În acest articol, vă vom aduce în atenție câteva aplicații populare care plătesc bani reali și nu vorbim de jocuri de cazinou sau gambling, care le puteți găsi pe Casino7.

Ci vorbim de aplicații de divertisment cu care puteți să câștigați un venit în plus, făcând ceea ce vă place. Nu vorbim aici de sume importante pentru a renunța la slujbă, dar în esență sunt bani veniți pe o activitate de relaxare.

Bubble Cash

Bubble Cash este un joc arcade shooter captivant pe care îl puteți juca pe dispozitivul iPhone, iPad sau Samsung.

Ca jucător nou, puteți să vă antrenați și să vă jucați gratuit. Jucătorii mai puțin calificați, pot depune numerar pentru a continua să joace. Însă puteți să și câștigați bani dacă folosiți funcția de pariere în timpul rundelor live cu o miză de 50/50.

Bubble Cash este condus de Papaya. Compania are o reputație excelentă pentru jocuri distractive și plăți rapide. Dacă vă plac jocurile cu împușcături, să oferiți o șansă jocului Bubble Cash.

Bingo Bling

Bingo Bling este un joc gratuit, exclusiv pentru iOS, pe care îl puteți descărca din App Store. Evaluarea conținutului este de 17+ deoarece pariați cash împotriva altor jucători. Deci, dacă licitați un dolar și adversarul îl egalează, puteți câștiga ambele mize. Din câștig, se va opri un comision.

Deși este într-adevăr greu să câștigați bani în Bingo Bling, acest lucru demonstrează că jocul este legitim. În multe cazuri, jocurile gratuite care par prea ușoare sunt mai susceptibile de a fi înșelătorii.

Bingo Cash

După cum puteți vedea din lista noastră, Bingo este un joc casual popular. Bingo Cash de la Papaya Gaming oferă jucătorilor șansa de a câștiga bani reali.

Jocurile de bingo sunt organizate între jucători globali în funcție de nivelul lor de abilități. Deci, dacă sunteți jucători noi, veți juca cu alți jucători noi, ceea ce înseamnă că aveți întotdeauna șanse egale.

Bingo Cash poate fi practicat gratuit, dar dacă vreți să câștigați bani reali, trebuie să pariați cash. Are loc un meci între doi jucători și vă puteți îmbunătăți abilitățile pentru a vă crește șansele de succes. Bingo Cash poate fi descărcat pentru Android și iOS din Samsung Galaxy și, respectiv, Apple Store.

Puteți câștiga cadouri și/sau bonusuri atunci când deschideți aplicația și premii și trofee jocuri practicate în fiecare zi. Câștigurile pot fi retrase cu un cont Apple Pay sau PayPal.

Solitaire Cash

Solitaire Cash este o modalitate excelentă de a câștiga bani reali pe dispozitivele tale preferate Android sau iOS. Veți juca cu alți jucători de calificare similară pentru a câștiga puncte și a câștiga un premiu în bani.

Jocul unei runde de antrenament este gratuit. Mulți oameni merg la jocuri competitive atunci când și-au dezvoltat abilitățile. Câștigurile vor fi trimise în contul vostru de Apple Pay sau PayPal. Există, de asemenea, cadouri zilnice, bonusuri, trofee și premii mari pentru jucătorii frecvenți.

Concluzii

Lista jocurilor în care puteți câștiga bani cash e foarte mare, dar unele sunt mai populare, altele mai puțin. Sunt jocuri ce pot fi practicate cu titlu gratuit pentru relaxare și divertisment, dar dacă doriți mai multă adrenalină, puteți să pariați pe unele jocuri. Sunt dedicate adulților 18+ și necesită o serie de abilități pentru a avea șanse de câștig real. Nu vă așteptați la sume mari, dar puteți înregistra venituri între 5 dolari și 50 de dolari, în funcție de abilități, jocuri, platforme etc. Tot ce contează: un telefon și internet de mare viteză!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.