Avarie majoră la UPC România. Serviciile de internet și telefonie s-au prăbușit

3607

@ Potrivit unor surse este avariat un cablu subteran de fibră optică din zona Roman @ De aceea sunt întrerupte serviciile de internet și televiziune în mai multe zone din țară cea mai afectat fiind Moldova

Avarie majoră înregistrată de cunoscutul UPC România cunoscutul furnizor de servicii de internet, telefonie și televiziune. Pentru că un cablu subteran de fibră optică din zona Roman s-a rupt compania nu a mai putut furniza servicii în mai multe zone ale țării cea mai afectată fiind Moldova. Semnele unor probleme apărute în rețeaua UPC au fost simțite încă de ieri când clienții s-au văzut în situația de a nu-și putea achita facturile deoarece sistemele interne de taxare ale companiei erau deja afectate. „Dragi clienti din cauza unei probleme subterane, independente de UPC, ne-au fost afectate sistemele în mai multe zone. În urma acestei avarii unii dintre clienții noștri nu mai au acces momentan la serviciile noastre. Vrem să vă asigurăm că UPC depune tot efortul necesar pentru a ajuta la remedierea cat mai rapidă a problemelor. Ne pare rau pentru toate neplacerile create și vă asigurăm că încercăm să le rezolvăm în cel mai scurt timp. Vom reveni cu mai multe informații”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a companiei.

De asemenea reprezentanții companiei au arătat că s-a lucrat și noaptea trecută pentru remedierea avariei. „Echipele noastre au lucrat toată noaptea să remedieze situația. Vrem să vă asigurăm că facem tot ce este necesar să rezolvăm această problemă”, au mai precizat cei de la UPC România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.