Accident cu victimă, în Iaşi! Şoferul a fugit de la locul impactului! (EXCLUSIV)

1080
Accident pe o strada
Accident pe o strada

@ Un accident rutier cu victimă a avut loc recent pe o şosea din judeţul Iaşi @ Şoferul a plecat de la locul impactului fără acordul poliţiştilor @ În urma accidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat recent pe Dan Anton Faraon la un an şi şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia

Un accident rutier cu victimă a avut loc recent pe o şosea din judeţul Iaşi! Şoferul a plecat de la locul impactului fără acordul poliţiştilor!

Astfel, recent, în urma accidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat pe Dan Anton Faraon la un an şi şase luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Accident rutier cu victimă, pe o stradă din judeţul Iaşi

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Dan Anton Faraon a început pe data de 19 ianuarie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni l-au trimis în judecată sub acuzaţia de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„Pe 29 ianuarie 2021, în jurul orei 19:47, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Vectra pe DN 28, inculpatul a accidentat o persoană, aceasta suferind leziuni ce au necesitat 5-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, după care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea Poliţiei”, au spus oamenii legii.

Victima a ajuns la spital

După impact, victima a ajuns la spital. Femeia în vârstă de 60 de ani le-a povestit anchetatorilor că, în timp ce se deplasa pe DN 28, pe marginea părții carosabile, a fost acroșată de un autoturism, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut pe acostamentul părții carosabile, după care s-a deplasat la domiciliul său, de unde a solicitat intervenția unei ambulanțe, întrucât simțea dureri în zona mâinii drepte.

Victima a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Aceasta a suferit un traumatism al mâinii drepte obiectivat prin tumefacție și echimoză, leziunile suferite necesitând pentru vindecare un număr de 5-7 zile de îngrijiri medicale. „Inculpatul nu a oprit autoturismul în momentul producerii accidentului, ci și-a continuat drumul, acesta fiind identificat ca autor al accidentului rutier ulterior, în urma investigațiilor efectuate de lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. – Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene”, au adăugat anchetatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.