Afacerista care si-a inselat sotul incearca o tura si cu bugetul statului. Catastrofa la Pergola

3087

@ Restaurantul Pergola care a functionat multi ani la parterul Iulius Mall, langa scarile rulante si peretele de apa s-a inchis lasand in urma si o teapa uriasa catre bugetul statului @ Afacerea a ajuns in dezastru in ultima perioada dupa ce a fost preluata de Cosmina Ifrim in urma divortului acesteia de cunoscutul afacerist Doru Turcanu @ In prezent firma Zinan Food, cea care a administrat restaurantul are obligatii neachitate de 400.000 lei catre bugetul statului

Cosmina Ifrim, fosta sotie a cunoscutului afacerist Doru Turcanu s-a dovedit incapabila sa-si gestioneze afacerile fara sprijinul sotului sau. Astfel, iesenii au putut observa ca de ceva vreme, restaurantul Pergola care a functionat ani de zile la parterul Iulius Mall, langa scarile rulante si peretele de apa s-a inchis. Putina lume stie insa ca acest restaurant si-a tras obloanele inregistrand o datorie de 400.000 lei catre bugetul statului. Astfel, firma care a administrat restaurantul Zinan Food are datorii la toate categoriile de impozite (impozit pe profit, impozit pe veniturile din salarii, TVA, contributii pentru asigurarile de munca etc). Mai mult decat atat impozitele neachitate s-au invechit deja deoarece Zinan Food are de achitat si penalitati de intarziere de vreo 3.000 lei, ratand deja un acord de reesalonare incheiat cu Fiscul. Datoriile au fost acumulate in ultimele luni, restaurantul fiind administrat exclusiv de Cosmina Ifrim (fosta Cosmina Turcanu).

Dragostea si afacerile

Femeia s-a ales cu aceasta afacere in urma partajului incheiat cu afaceristul Doru Turcanu. Cei doi au divortat la notar pe data de 3 august 2017. Asta deoarece Cosmina l-a inselat pe Doru Turcanu cu antrenorul de fitness. S-a dovedit ca fara Doru Turcanu, femeia nu poate face prea multi purici in afaceri. Pai la sfarsitul lui 2017 cand a divortat de Doru Turcanu, restaurantul a avut o cifra de afaceri de 3.428.368 lei si un profit de 488.491 lei. In ultimele luni profitul s-a transformat in gaura la bugetul statului. Problema este ca daca inseli statul nu suporti aceleasi consecinte ca atunci cand iti inseli sotul. Dupa ce ai comis adulter survine un divort (in alte cazuri se intampla lucruri mai dramatice pe care cititorul poate sa si le imagineze). Dupa ce ai inselat insa statul poate urma o plangere penale si eventual o pedeapsa cu inchisoarea.

Divort cu scandal

Sa reamintim ca Doru Turcanu si Cosmina Ifrim isi disputa si astazi in instanta tutela asupra celor doi copii. Desi pe 3 august 2017 cand au divortat in  fata notarului cei doi au facut si o intelegere asupra copiilor ulterior au urmat o serie de procese legat de programul de vizita si de sedere cu fiecare parinte. Intr-unul din procese Doru Turcanu a afirmat in fata judecatorilor ca a reclamat-o pe Cosmina Turcanu la DIICOT si asta deoarece ar fi incercat sa ia copiii si sa fuga in Canada. La randul sau, femeia l-a acuzat ca nu i-a permis sa plece in vacant cu copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.