Divort cu scantei in familia unui milionar. Turcanu de la Pergola si-a reclamat sotia la DIICOT

4215

@ „Vrea sa fuga cu copiii in Canada prin Antalya. Am depus plangere la DIICOT”, a spus astazi Doru Turcanu @ Femeia s-a aparat spunand doar ca voia sa-si duca copiii in Canada @ Declaratiile au fost facute astazi in fata judecatorilor

Separare cu scantei in familia lui Doru Turcanu, cunoscut in mediul de afaceri in special ca si fiind cel care a infiintat restaurantul Pergola aflat la parterul Iulius Mall. Doru Turcanu a divortat de sotia sa Cosmina dupa ce s-a convins ca aceasta il insela cu antrenorul de fitness. Desi casatoria a fost desfacuta in data de 3 august 2017 in fata unui notar, ocazie cu care cei doi soti au facut o intelegere si cu privire la cei doi copii pe care ii au impreuna, un baiat si o fata, Doru si Cosmina au fost nevoiti sa se prezinte astazi la Judecatorie deoarece au intervenit unele intelegeri cu privire la modul in care fiecare doreste sa aiba grija de cei doi minori. Cei doi soti au apelat la Justitie pentru a decide in legatura cu modul in care fiecare isi va exercita autoritatea  parinteasca asupra celor doi copii. Pentru a se lamuri asupra lucrurilor judecatorii au tinut sa-i audieze pe ambii parinti. Pentru a obtine un avantaj in acest proces Cosmina Ifrim (acesta este numele actual al femeii) le-a spus judecatorilor ca  fetita cea mica care este in clasa a 5 a, a suferit foarte mult deoarece nu au putut pleca in vara aceasta in vacanta in Antalya si asta datorita faptului ca Turcanu nu a fost de acord. „Copiii erau nerabdatori sa mearga la mare. Fetita in special a suferit foarte mult din cauza faptului ca nu a putut merge la mare. In achimb am fost trimisi la mare in Romania de domnul Turcanu la un hotel din Navodari in care am stat in conditii execrabile”, a spus Cosmina Ifrim.

„Vrea sa fuga cu copiii in Canada”

Turcanu a raspuns acuzatiilor spunand ca nu este de acord ca fosta sotie sa plece in strainatate cu copiii deoarece aceasta vrea sa emigreze in Canada. In plus, acesta a facut o marturisire socanta. Turcanu a adaugat ca a facut o sesizare la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) in legatura cu intentia acesteia de a fugi din tara impreuna cu copii. Acesta a aratat ca in acest mod Cosmina ar vrea sa-i rapeasca cei doi copii. Declaratia a fost facuta si in contextul in care lui Turcanu i s-a reprosat ca nu vrea sa predea mamei pasaportul baiatului. „Am facut o plangere la DIICOT deoarece vrea sa plece impreuna cu copiii in Canada. Are o cunostinta  buna in Canada. A vrut sa pleca in Canada prin Antalya”, a spus Doru Turcanu. La cererea avocatilor lui Turcanu judecatorii vor trimite o adresa la Ambasada Canadei pentru a verifica daca femeia a depus o cerere de emigrare. De asemenea judecatorii ii vor audia pe cei doi copii in camera de consiliu (sedinta secreta) fara participarea parintilor.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.