Adulter si divort cu scandal in lumea VIP. Asociatul lui Dascalu inselat de nevasta

13951

@ Asociat in mai multe afaceri cu Iulian Dascalu in mai multe afaceri si creator al cunoscutelor branduri comerciale Pergola si La Mattina, omul de afaceri Doru Turcanu a divortat de sotia sa Cosmina@ Femeia care este mai tanara cu 20 de ani decat Doru Turcanu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu antrenorul sau de fitness inca din perioada in care era casatorita cu afaceristul @ Acum Doru Turcanu s-a adresat justitiei pentru a cere magistratilor sa stabileasca celor doi soti un program de convetuire cu cei doi copii rezultati din casatoria desfacuta in urma cu jumatate de an

In mediul de afaceri, in lumea VIP, se barfea despre acest scandal amoros a carui victima a cazut unul dintre cei mai potenti si cunoscuti oameni de afaceri din Iasi si anume Doru Turcanu, fondator al brandurilor comerciale Pergola si La Mattina si de asemenea asociat cu Iulian Dascalu in mai multe combinatii. Totul a iesit la lumina insa in urma cu cateva saptamani cand Doru Turcanu s-a adresat judecatorilor (dosarul 35188/245/2017 inregistrat la Judecatoria Iasi) cu o cerere de stabilire a unui program de vizitare a celor doi copii rezultati din casatoria, desfacuta in urma cu mai bine de jumatate de an. Doru Turcanu a divortat de sotia sa, Cosmina, o femeie mai tanara cu 20 de ani mai tanara (femeia are acum 36 de ani iar afaceristul are 56 de ani,) deoarece aceasta s-a indragostit de antrenorul sau de fitness.

De altfel, afaceristul s-a plans cu diferite ocazii ca a fost inselat de mai tanara sa sotie care s-a indragostit dupa cum s-a mai precizat de antrenorul sau de fitness, un tanar aratos de varsta apropiata cu Cosmina. Din aceasta cauza „sotul incornorat” a cerut sa divorteze iar casatoria a fost desfacuta in data de 3 august 2017 in fata unui notar, ocazie cu care cei doi soti au facut o intelegere si cu privire la cei copii pe care ii au impreuna, un baiat si o fata. Potrivit unor surse la momentul respectiv s-a stabilit cate zile va petrece fiecare copil cu cei doi parinti in fiecare saptamana. Pe rand, fiecare copil trebuia sa doarma la domiciliul mamei si apoi la cel al tatalui.

Turcanu s-a plans insa in diferite ocazii ca fosta sa sotie nu respecta programul de vizita stabilit la notar si mai mult o incurajeaza pe cea mica sa aiba o relatie mai apropiata cu antrenorul de fitness. Mai trebuie precizat ca judecatorii au stabilit sa inceapa discutiile asupra plangerii lui Turcanu, in luna mai a.c.

Pergola a ramas la fosta sotie

Atunci cand au divortat cei doi soti au impartit si afacerile. Firma Zian Food SRL care administreaza restaurantul Pergola aflat la parterul Iulius Mall este controlata de Cosmina Turcanu (Cosmina Ciocan). La randul sau Doru Turcanu este prieten si asociat cu Regele Mall-urilor, Iulian Dascalu de foarte mult timp. De exemplu cei doi au infiintat impreuna SC Off Limits SRL iar Turcanu a reprezentat in multe afaceri importante firma Iulius Management Center SRL. Cei doi sunt asociati si in multe alte afaceri. De exemplu, alaturi de Stela Fodor, dorector in cadrul „Iulius Grup”, Doru Turcanu este asociat in firma Aquacorp SRL. In plus, Turcanu mai controleaza firmele La Mattina SRL (comert cu cafea)
si Total Imobiliare SRL. Impreuna cu fosta sa sotie Cosmina, Turcanu a fost asociat in firmele Mondial Pane SRL, Incontro SRL impreuna cu Cosmina Turcanu. Contactat de jurnalistii Dezvaluirea.ro (www.dezvaluirea.ro), Doru Turcanu a refuzat sa comenteze.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.